SEAT Privé Plan

Een particuliere financiering die is afgestemd op de gebruiksduur en de restwaarde van uw SEAT. Door te werken met een slottermijn, kunnen wij u merkbaar lagere maandlasten bieden.

SEAT Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en de gebruiksduur van uw nieuwe SEAT. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge restwaarde van SEAT en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo maken wij SEAT rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen. Hoe een verstandige en slimme autofinanciering nu precies werkt leest u hieronder.

Voordelig

Waarom de auto naar nul afschrijven als de auto aan het eind van de rit nog een aanzienlijke restwaarde heeft? Het SEAT Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en hoge restwaarde van uw SEAT. Daarom kunt u bij SEAT Financial Services een deel van de financiering "bevriezen". Het deel dat bevroren wordt noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van uw SEAT. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Verstandig

Wij adviseren u bij het financieren van uw auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men na drie tot vier jaar aan een andere auto toe is. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verassingen komen te staan. Daarom adviseren wij u een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo stellen wij u in de gelegenheid om duidelijk te plannen. Weet u exact wanneer het betaalplan afloopt en kunt u uw kosten van tevoren goed inschatten. Met een vast betaalplan voorkomt u dat uit het krediet tussentijds geld wordt opgenomen en wordt aangesproken voor andere doeleinden dan de auto. Zo houd u nu al rekening met uw toekomstige mobiliteit. 

Slim

De slottermijn is nooit hoger dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo dekt de inruilwaarde het nog openstaande bedrag af. Wij adviseren u om de slottermijn lager vast te laten zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Met dit verschil creëert u alvast een aanbetaling voor uw volgende au

Voordelen voor u op een rij

  • Lage maandbedragen door rekening te houden met de hoge restwaarde
  • Makkelijk en direct geregeld bij uw dealer
  • Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto´s
  • Vaste looptijd, vaste rente. Geen verrassingen achteraf.
  • Maatwerk. Afgestemd op uw wensen

SEAT Credit

SEAT Credit is een doorlopend krediet met een variabele rente en een variabele looptijd en de mogelijkheid om reeds afgeloste bedragen weer op te nemen. Daarmee is dit een flexibel product als u bewust kiest voor meer financiële armslag en geen betaalplan wenst dat is afgestemd op de gebruiksduur van uw SEAT.

Kijk ook naar>>

- SEAT verzekeringen
- 4 jaar garantie