https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/century-nl/04/kalkhoff-e-bike-over-kalkhoff.png?v=1-0

Over Kalkhoff

Kalkhoff, vernoemd naar grondlegger Heinrich Kalkhoff, kijkt terug op een lange historie. Al meer dan 90 jaar worden onder de merknaam Kalkhoff hoogwaardige fietsen geproduceerd en verkocht. Kalkhoff combineert Duitse ingenieurskwaliteit met innovatieve techniek en design.

Kalkhoff beschikt over één van de meest geavanceerde en grote testcentra in Europa. Hier worden naast frames ook vorken, zadelpennen, sturen, stuurpennen, bagagedragers, wielen, remmen, band-velg-combinaties, pedalen, crankstellen, grepen getest. Meer dan 1.000 onderdelen per jaar. Beslissend is de DIN-norm PLUS en de nog zwaardere interne belastingtests.

Elke fiets van Kalkhoff is individueel gemonteerd. Tijdens het gehele productieproces worden door de afzonderlijke afdelingen strikte kwaliteitscontroles uitgevoerd. Aan het einde van de montage worden de e-bikes aan een 100%-functiecontrole onderworpen.

WAT KALKHOFF ZO BIJZONDER MAAKT?
  • Kalkhoff is een vooruitstrevend, innovatief en premium fietsmerk met de juiste fiets voor elke behoefte.
  • Kalkhoff staat voor simplexity (simple versus complex), complexe ontwerpen die eenvoudig en bovenal gemakkelijk te bedienen zijn.
  • Kalkhoff is ‘Made in Germany’. De fietsen worden ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd in de eigen fabriek in Duitsland.
  • Kalkhoff zorgt bij fietsers voor het ultieme ‘my bike’-gevoel.