Volkswagen checks

Om ervoor te zorgen dat u het hele jaar zorgeloos onderweg kunt en uw Volkswagen de aandacht krijgt die hij verdient, kunt u bij Century Autogroep terecht voor diverse checks. Met de Weer op weg check, de wintercheck en de occasioncheck controleren wij uw auto op de meest essentiële punten.

Volkswagen zomercheck

Met de zomercheck van Volkswagen wordt uw auto bij Century Autogroep gecontroleerd op 20 essentiële punten en ontvangt u een give-away. Zo controleren we onder andere de airconditioning, verwarming, accu, motorolie, verlichting, voorruit, banden, remschijven en het uitlaatsysteem. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle vloeistoffen weer worden bijgevuld. Met deze check wordt de kans op pech onderweg verkleind. 

Let op! Deze check is in de maanden juni t/m augustus in te plannen.

Volkswagen wintercheck

Met de wintercheck van Volkswagen wordt uw auto bij Century Autogroep gecontroleerd op meerdere essentiële punten. Zo controleren we onder andere de airconditioning, verwarming, accu, motorolie, verlichting, voorruit, banden, remschijven en het uitlaatsysteem. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle vloeistoffen weer worden bijgevuld. Met deze check wordt de kans op pech onderweg verkleind. 

Let op! De wintercheck is in de maanden november t/m februari in te plannen.

Volkswagen occasioncheck

Heeft u uw Volkswagen niet bij een officiële Volkswagen dealer gekocht? Of staat u op het punt om uw huidige Volkswagen te verkopen? Plan dan nu de occasioncheck. Tijdens deze check krijgt uw Volkswagen een volledige inspectie van de belangrijkste punten en worden de vloeistoffen gratis bijgevuld. Achteraf ontvangt u een inspectierapport van de bevindingen én ontvangt u een gratis mattenset die speciaal op maat is voor uw Volkswagen.