Volkswagen Bedrijfswagens checks

Om ervoor te zorgen dat u het hele jaar zorgeloos onderweg kunt en uw Volkswagen Bedrijfswagen de aandacht krijgt die hij verdient, kunt u bij Century Autogroep terecht voor diverse checks. Met de zomercheck, de wintercheck en de occasioncheck controleren wij uw auto op de meest essentiële punten.

Volkswagen Bedrijfswagens zomercheck

Met de Volkswagen Bedrijfswagens zomercheck wordt uw auto bij Century Autogroep gecontroleerd op meerdere essentiële punten. Zo controleren we onder andere de airconditioning, verwarming, accu, motorolie, verlichting, voorruit, banden, remschijven en het uitlaatsysteem. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle vloeistoffen weer worden bijgevuld. Met deze check wordt de kans op pech onderweg verkleind. 

Let op! De zomercheck is in de maanden juni t/m augustus in te plannen.

Volkswagen Bedrijfswagens wintercheck

Met de wintercheck van Volkswagen Bedrijfswagens wordt uw auto bij Century Autogroep gecontroleerd op meerdere essentiële punten. Zo controleren we onder andere de airconditioning, verwarming, accu, motorolie, verlichting, voorruit, banden, remschijven en het uitlaatsysteem. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle vloeistoffen weer worden bijgevuld. Met deze check wordt de kans op pech onderweg verkleind. 

Let op! De wintercheck is in de maanden november t/m februari in te plannen.

Volkswagen Bedrijfswagens occasioncheck

Heeft u uw auto niet bij een officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer gekocht? Of staat u op het punt om uw huidige Volkswagen Bedrijfswagen te verkopen? Plan dan nu de occasioncheck. Tijdens deze check krijgt uw bedrijfswagen een volledige inspectie van de belangrijkste punten en worden de vloeistoffen gratis bijgevuld. Achteraf ontvangt u een inspectierapport van de bevindingen.