SKODA Connectiviteit

ŠKODA connectiviteit

U hoeft uw ŠKODA geen moment meer uit het oog te verliezen. Met de mobiele diensten staat u altijd in verbinding met uw auto. Benieuwd hoe de MyŠKODA app werkt? We leggen het u graag uit.

ŠKODA Connect in de MyŠKODA app

ŠKODA Connect, de online diensten waarmee u meer uit uw dag haalt! ŠKODA Connect bestaat uit twee onderdelen: Care Connect en Infotainment Online. Onder Care Connect vallen twee onderdelen: Remote Access en Pro-active Service. Met ŠKODA Connect kunt u vanuit uw huis zien of uw auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer. Met deze dienstenpakketten krijgt uw auto een groot aantal nieuwe functies op het gebied van entertainment, gebruiksgemak en uw persoonlijke veiligheid. ŠKODA Connect maakt het rijden in een ŠKODA nog comfortabeler en veiliger.

De mogelijkheden van ŠKODA Connect in de MyŠKODA app

Remote Access
Remote Access biedt een compleet nieuwe manier van omgaan met uw auto door deze te koppelen met uw smartphone. U kunt uw telefoon dan gebruiken om de auto te bedienen en meldingen te ontvangen. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd. Care Connect-diensten zijn te combineren met de meeste infotainmentsystemen.

Pro-active Service
Pro-active Service helpt u bij storingen en andere problemen die te maken hebben met de toestand van uw auto. De auto neemt automatisch contact op met een werkplaats, of roept hulp op in geval van een klein incident. Pro-active Service is te combineren met de meeste infotainmentsystemen en kan standaard of optioneel zijn.

Infotainment online
De Infotainment Online-diensten helpen u uw reisdoel veilig en comfortabel te bereiken. Ze zijn beschikbaar voor de ŠKODA infotainmentsystemen Amundsen en Columbus. De geldigheid van de diensten wordt periodiek vernieuwd.

Aan de slag met de ŠKODA Connect Portal

De ŠKODA Connect portal biedt de mogelijkheid om uw klantaccount gemakkelijk vanuit huis te beheren. Voordat u de ŠKODA Connect services kunt gebruiken moet u eerst uw account activeren en registreren via de ŠKODA Connect Portal.

De MyŠKODA app

De MyŠKODA app is er nu voor iedere nieuwe ŠKODA rijder. Met een connected ŠKODA maakt u optimaal gebruik van alle connected features in de MyŠKODA App. Heeft u de Mijn ŠKODA module nog niet? Deze kunt u ook achteraf bij Century Autogroep laten inbouwen in uw CITIGO, FABIA, OCTAVIA, SUPERB, KODIAQ en KAROQ vanaf bouwjaar 2010. De app kunt u hieronder downloaden via de App Store of Google Play Store. 

IMG_1503_iphone7plussilver_portrait

Dit kunt u met de MyŠKODA app

 • check

  Het brandstofniveau checken

 • check

  Controleren of uw auto op slot staat

 • check

  Eenvoudig uw parkeerkosten betalen

 • check

  Zakelijke en privé kilometers bijhouden

 • check

  Uw ŠKODA makkelijk terugvinden

 • check

  Inzien wanneer onderhoud nodig is

 • check

  De kans op pech verminderen

 • check

  Controleren of uw ŠKODA op de handrem staat

SmartLink voor uw ŠKODA

Als u gebruik wilt maken van de MyŠKODA app dan is het van belang dat uw ŠKODA beschikt over de Mijn ŠKODA-module, ook wel 'SmartLink' genoemd. SmartLink brengt een naadloze verbinding tot stand tussen uw auto en uw smartphone via MirrorLink™-, Apple CarPlay- en Android Auto-interfaces. Muziek selecteren en beluisteren op uw smartphone kan voortaan via het scherm in uw ŠKODA. U kunt het SmartLink-systeem door Century Autogroep laten activeren.

De MyŠKODA app koppelen

Via deze video wordt in een paar eenvoudige stappen uitgelegd hoe u de MyŠKODA app koppelt.