SEAT Connectiviteit

SEAT connectiviteit

U hoeft uw SEAT geen moment meer uit het oog te verliezen. Met de mobiele diensten staat u altijd in verbinding met uw auto. Benieuwd hoe de Mijn SEAT app werkt? U vindt hieronder alle informatie over deze app en de bijbehorende SEAT-module. 

De Mijn SEAT app

Met de Mijn SEAT app bent u ook op afstand verbonden met uw SEAT en heeft u toegang tot een groot aantal diensten die niet alleen inzicht geven in de status van de auto, maar die ook gemak brengen. Zo kunt u met de app, die gekoppeld is aan de Mijn SEAT-module, bijvoorbeeld zien waar de auto geparkeerd staat en of de portieren zijn afgesloten. De app kunt u hieronder downloaden via de App Store of Google Play Store.

Dit kunt u met de Mijn SEAT app

Private Lease
Heeft u een SEAT met een Private Lease contract? Dan kunt u met de app eenvoudig zien hoeveel kilometers u nog kunt rijden op basis van uw Private Lease contract. U ziet ook meteen hoeveel u moet bijbetalen wanneer u extra kilometers maakt of hoeveel u terugkrijgt als u minder rijdt. 

Diefstal melden
Met de app kunt nu direct uw gestolen SEAT rapporteren bij de politie. U geeft de politie toestemming om uw SEAT realtime te traceren. Zo wordt het terugvinden van uw auto een stuk eenvoudiger.

Parkmobile
Voortaan kunt u parkeerkosten via de app betalen. U ontvangt automatisch een melding zodra u parkeert in een betaald parkeerzone. Bij het wegrijden stopt de betaling automatisch. Zo betaal u nooit teveel. 

Dashboard_en_SEAt_App_parkmobile

En verder kunt u ook nog...

 • check

  Meteen contact zoeken met pechhulp

 • check

  Inzien wanneer er onderhoud nodig is

 • check

  Zuiniger rijden op basis van een rijstijl score

 • check

  Uw auto makkelijk vinden dankzij de locatievoorziening

 • check

  Checken hoeveel brandstof u nog heeft

 • check

  Makkelijk uw zakelijke en privé ritten bijhouden

 • check

  Controleren wat de accu- en bandenspanning is

 • check

  De waarschuwingslampjes checken

Full Link voor uw SEAT

Als u gebruik wilt maken van de Mijn SEAT app dan is het van belang dat uw SEAT beschikt over de Mijn SEAT-module, ook wel 'Full Link' genoemd. Full Link brengt een naadloze verbinding tot stand tussen uw auto en uw smartphone via MirrorLink™-, Apple CarPlay- en Android Auto-interfaces. Muziek selecteren en beluisteren op uw smartphone kan voortaan via het scherm in uw SEAT. U kunt het Full Link-systeem door Century Autogroep laten activeren.

Kan de Mijn SEAT app achteraf ingebouwd worden in uw SEAT?

Standaard beschikken de volgende modellen over Connected Car:
Ibiza Business Intense modellen 
Ibiza Limited Editions
Leon Business Intense en Connected modellen
Ateca Style, Xcellence en FR

Achteraf inbouw is mogelijk in:
Ibiza v.a. modeljaar 2008
Leon v.a. modeljaar 2006
Altea/ Altea XL v.a. modeljaar 2004
Ateca v.a. modeljaar 2016
Arona