Audi checks

Om ervoor te zorgen dat u het hele jaar zorgeloos onderweg kunt en uw Audi de aandacht krijgt die hij verdient, kunt u bij Century Autogroep terecht voor diverse checks. Met de zomercheck, de wintercheck, de welkomstcheck, de occasioncheck en de Audi Refresh Service controleren wij uw auto op de meest essentiële punten.

Audi zomercheck

Met de Audi zomercheck wordt uw auto bij Century Autogroep gecontroleerd op meerdere essentiële punten. Zo controleren we onder andere de airconditioning, verwarming, accu, motorolie, verlichting, voorruit, banden, remschijven en het uitlaatsysteem. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle vloeistoffen weer worden bijgevuld. Met deze check wordt de kans op pech onderweg verkleint. 

Let op! De zomercheck is in de maanden juni t/m augustus in te plannen.

Audi wintercheck

Met de wintercheck van Audi wordt uw auto bij Century Autogroep gecontroleerd op meerdere essentiële punten. Zo controleren we onder andere de airconditioning, verwarming, accu, motorolie, verlichting, voorruit, banden, remschijven en het uitlaatsysteem. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle vloeistoffen weer worden bijgevuld. Met deze check wordt de kans op pech onderweg verkleint. 

Let op! De wintercheck is in de maanden november t/m februari in te plannen.

Audi Occasion Check

Met de Audi Occasion Check wordt uw Audi op maar liefst 50 punten gecontroleerd. Hierbij kunt u denken aan de motor, de transmissie, het onderstel, de banden en de ruitenwissers. Ook de vloeistoffen en veiligheidssystemen worden gecontroleerd. Tot slot is er ook nog een esthetische check; is er sprake van steenslag of andere beschadigingen aan lak en/of carrosserie. Na afloop ontvangt u een volledige checklist met alle opmerkingen van ons.

Voorwaarden:
Binnen 3 maanden na aankoop kunt u gebruik maken van de Audi Occasion Check en de check is alleen mogelijk indien uw 'nieuwe' Audi niet bij een officiële Audi-dealer is aangekocht.

Audi Refresh Service

Kan uw Audi een goede reinigingsbeurt gebruiken; van binnen en van buiten? Maak dan gebruik van een volledige Refresh Service. Voor €129,- controleert Century Autogroep uw auto op kleine schades en wordt uw Audi gewassen, gereinigd, gepolijst en in de was gezet. Zelfs de motorruimte wordt schoongemaakt. Het interieur wordt uitgezogen, de bekleding wordt ontdaan van vlekken en het dashboard wordt volledig gereinigd. Zo is uw Audi weer in showroomstaat.