Audi Connectiviteit

Audi connectiviteit

De meeste nieuwe Audi's zijn voorzien van de meest geavanceerde snufjes en beschikken over moderne infotainmentsystemen. Deze bieden u de mogelijkheid om altijd in verbinding te staan met uw auto, ook op afstand. Wij leggen u hier graag uit hoe dit met Audi connect en de myAudi app werkt. 

Audi connect

Audi connect verbindt u, uw auto, uw smartphone en de wereld met elkaar en vergemakkelijkt zo de dagelijkse bezigheden. Ontdek de mogelijkheden en voordelen die uw Audi u te bieden heeft in de vorm van de vele Audi connect-toepassingen en het digitale ecosysteem van myAudi.

Mogelijkheden Audi connect

Informatie over gevaar
U wordt ingelicht bij gevaarlijke weersomstandigheden, zoals mist en gladheid. Daarnaast wordt u ook gewaarschuwd voor ongevallen en pechsituaties. Het systeem herkend deze situaties door auto's met daarvoor geschikte sensoren die online doorgestuurd worden. 

Online points of interest
Vind makkelijk tankstations en parkeergarages in de buurt en zie wat de actuele brandstofprijzen zijn, wat de openingstijden zijn en of er nog parkeerplekken vrij zijn. 

Online updates navigatiekaarten
U kunt de navigatiekaarten snel updaten via het infotainmentsysteem. Kies uit landelijke en regionale updates en zie wat de bestandsgrootte van een update is. 

Online verkeers- en verkeersbordinformatie
Overzichtelijke en actuele informatie over verkeersdrukte, files, vertragingen en opgeloste files. Dit zorgt ervoor dat u tijdig kunt anticiperen en uw routekeuzes kunt aanpassen.

Online nieuws en weer
Wereldwijde nieuwsberichten en meldingen worden in uw auto getoond en voorgelezen. Op deze manier blijft u onder het rijden op de hoogte van het laatste nieuws. Audi connect levert u ook de weersverwachting voor iedere bestemming. Op basis van overzichtelijke weerkaarten, infographics en een neerslagradar weet u welk weer u kunt verwachten.

Online mediastreaming
De myAudi app maakt het mogelijk om in uw auto gebruik te maken van een groot aanbod muziekdiensten en radiozenders.

Toegang tot uw agenda
Uw afspraken worden op het MMI-scherm getoond, waardoor u altijd op de hoogte blijft. Daarnaast is het mogelijk om uw navigatiedoel meteen te selecteren. 

Aan de slag met myAudi

Met myAudi krijgt u toegang tot belangrijke voertuiggegevens, beheert u uw gegevens en stelt u de services in.

De myAudi app

De myAudi-app is de verbinding tussen uw Audi en uw dagelijkse bezigheden. De innovatieve functies en diensten in de app dragen bij aan het rijcomfort. Bekijk op elk gewenst moment realtime informatie over uw auto, zoals de tankinhoud, actieradius, onderhoudsbeurten, waarschuwingen en veel meer. Plan ritten eenvoudig in de app en verstuur de bestemmingen en routes rechtstreeks naar de auto. Ook de standkachel en het ontgrendelen en vergrendelen van de autodeuren zijn op afstand mogelijk. De beschikbaarheid van de toepassingen verschilt per model en uitrusting.

myAudi-App_Header_1300x551

Mogelijkheden myAudi

 • check

  Audi connect Key

  Geef anderen toegang tot uw Audi (alleen mogelijk met bepaalde Android toestellen).

 • check

  Audi connect remote & control

  Ontgrendel en vergrendel de autodeuren op afstand, stel de klimaatregeling in voor u in de auto stapt en krijg inzicht in belangrijke autogegevens. Denk hierbij aan de tankinhoud, de actieradius en het oliepeil.

 • check

  Navigatie

  Verzend bestemmingen vanaf uw smartphone naar uw Audi en krijg in uw auto toegang tot contacten, adressen en de kalender.

 • check

  Service

  Vind makkelijk uw Audi servicedealer in de buurt, bekijk de digitale gebruikshandleiding en blijf op de hoogte van onderhoudsintervallen en serviceafspraken.

De myAudi app koppelen

Via de onderstaande knop wordt in een paar eenvoudige stappen uitgelegd hoe u de myAudi app koppelt.