superb-iv-combi-02111
< class="h1 heading">Škoda SUPERB: Nu bereikbaarder dan ooit!
  • Topmodel van Škoda nu leverbaar vanaf € 32.990*
  • SUPERB iV: meest bereikbare plug-in hybride in zijn segment, vanaf € 39.990*
  • Heel eenvoudig: overzichtelijke stappen naar (sportief) maatwerk

De SUPERB, het luxe, ruime en comfortabele topmodel van Škoda, is nu bereikbaarder dan ooit. Door een aanscherping van de prijzen is de SUPERB er nu al vanaf € 32.990* of slechts € 218** netto bijtelling per maand. De nieuwe SUPERB iV met krachtige en efficiënte plug-in hybridetechnologie staat nu al vanaf € 39.990* voor de deur. Dat maakt hem tot de meest bereikbare plug-in hybride in zijn segment.

 

De prijslijst van de Škoda SUPERB vermeldt nu een vanafprijs van € 32.990*. Voor dat bedrag staat Škoda’s topmodel klaar als HATCHBACK met de 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor in de luxe Business Edition-uitvoering. Standaard is deze versie al voorzien van LED-koplampen, het navigatiesysteem Amundsen met 8 inch scherm, voice control, Škoda Connect, Bluetooth telefoonvoorbereiding inclusief draadloos opladen, Keyless entry, automatische 2 zone-airconditioning en parkeersensoren achter.

SUPERB iV plug-in hybride en SUPERB 2.0 TDI: standaard als Business Edition Plus

De SUPERB is er ook met plug-in hybridetechnologie, waarbij een 1.4 TSI, een elektromotor en een zestraps automatische DSG-transmissie een slim samenspel aangaan. Met een systeemvermogen van 160 kW/218 pk zijn de SUPERB iV-modellen goed voor krachtige prestaties in combinatie met gunstige verbruikscijfers. Het 13 kWh accupakket maakt het mogelijk om 55 kilometer*** (WLTP) volledig elektrisch aangedreven te rijden. De Škoda SUPERB iV is er nu al vanaf € 39.990*. Hij wordt net als de SUPERB 2.0 TDI diesel (110 kW/150 pk) standaard geleverd in de zeer complete Business Edition Plus-uitvoering. Die vult de uitrusting van de Business Edition aan met onder meer een achteruitrijcamera, verwarmde voorstoelen, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie, de grootlichtassistent en Park Distance Control (voor en achter).

Eenvoudige stappen naar maatwerk

Elke SUPERB is er voor een meerprijs van € 1.500 ook als extra ruime en veelzijdige COMBI. Ook met de SUPERB € 2.000 deals maakt Škoda het voor klanten eenvoudiger dan ooit om een topmodel op maat samen te stellen. Voor € 2.000 krijgen de SUPERB 1.5 TSI Business Edition en Business Edition Plus bijvoorbeeld een upgrade naar de comfortabele automatische zeventraps DSG-transmissie. En voor een meerprijs van € 2.000 ten opzichte van de Business Edition Plus-uitvoeringen is de SUPERB er bovendien als Sportline Business, waarin sportiviteit en luxe naadloos samen gaan. Standaard op deze modellen zijn alle hierboven genoemde features en daarnaast Full LED matrix koplampen, een sportonderstel, 18 inch lichtmetalen velgen (zwart), extra donker getint glas achter, zwarte exterieuraccenten, de Virtual cockpit en sportstoelen vóór.

Disclaimer

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkooppinformatie skoda.nl.

**) Fiscale bijtelling 22% gebaseerd op fiscale waarde van € 32.010 en een inkomstenbelastingpercentage van 37,1%.

***) Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.