https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:century-nl/04/seat-leon-1.jpg?v=1-0

Proefrit event: De nieuwe SEAT Leon

Maak kennis met de geheel vernieuwde Leon, bij onze showroom of aan huis!

Het is eindelijk zo ver: de gloednieuwe SEAT Leon is bij ons gearriveerd. Door de tijd waarin wij op dit moment leven vinden we het niet gepast om een grootschalig introductie event te organiseren, daarom nodigen wij u graag uit voor ons speciale Proefrit Event. Een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met de geheel vernieuwde Leon, in een setting die past bij deze tijd. Neem middels het onderstaande contactformulier contact met ons op, zodat u kennis kunt maken met de nieuwe SEAT Leon en wij u bijpraten over alle nieuwe features. U kunt bij ons langskomen voor een proefrit. Mocht u echter de deur liever niet uitgaan, dan komen wij graag bij u langs voor een proefrit aan huis!

Vraag meteen uw proefrit aan!

Proefrit locatie:

Maatregelen omtrent COVID-19

Een proefrit event in deze setting, zorgt ervoor dat wij aan alle RIVM-richtlijnen kunnen voldoen en het risico op verspreiding van het Corona virus zo klein mogelijk houden. Uw gezondheid en die van onze medewerkers, staat met stip op de eerste plaats. Wij vragen u daarom ook om niet met meer dan twee mensen naar onze showroom(s) te komen. De proefrit auto's worden na elk gebruik volledig ontsmet op de plekken waar contact voorkomt: het stuur, de versnellingspook en de deurklinken. Uiteraard ontsmetten wij ook met enige regelmaat de deurklinken en andere contactpunten op onze vestigingen. Onze collega's schudden tijdelijk geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand. Heeft u hier vragen over? Dat kunnen wij ons natuurlijk goed voorstellen. Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden deze graag. 

Neem voor vragen gerust contact met ons op!