ibizareference1-2

Nieuwe SEAT Ibiza krijgt instapversie onder 20.000 euro

  • SEAT Ibiza Reference: vanaf € 19.700*
  • Standaard mediasysteem met 8,25 inch touchscreen, Lane Assist en LED-verlichting 
  • Per direct bestelbaar bij de SEAT-dealer

De nieuwe Ibiza die SEAT deze zomer introduceerde, heeft nu een nieuw instapmodel gekregen: de Ibiza Reference. Deze uitvoering heeft een complete uitrusting en een aantrekkelijke vanafprijs van €19.700*.

De nieuwe Ibiza valt direct op door zijn frisse en moderne looks, en een revolutionair nieuw, digitaal interieur. Bovendien zijn de connectiviteitsmogelijkheden nog verder uitgebreid, is de Ibiza veiliger dan ooit en maakt de nieuwe Reference-uitvoering hem nog bereikbaarder. Uiterlijk beschikt de Ibiza Reference standaard over krachtige en energiezuinige LED-verlichting inclusief LED-dagrijverlichting. Ook de ‘handgeschreven’ typeaanduiding op de achterzijde - een accent dat alle nieuwe Ibiza’s meekrijgen - valt direct op. Bumpers en elektrisch verstelbare buitenspiegels in carrosseriekleur zijn eveneens inbegrepen.

Hoogkwalitatief interieur

In het compleet nieuwe interieur van de Ibiza Reference staat een groot infotainmentdisplay letterlijk centraal. Het kleuren-touchscreen - onderdeel van het DAB+ radio- en mediasysteem - heeft een diameter van 8,25 inch. Door de relatief hoge plaatsing lijkt het scherm te zweven en ligt het perfect in het blikveld van de bestuurder. Het dashboard van de Ibiza Reference is uitgevoerd in een kwalitatief hoogwaardig zacht materiaal. 

Ook op andere gebieden is de Ibiza Reference af-fabriek al zeer compleet uitgerust. Opvallende features voor een auto in deze prijsklasse zijn bijvoorbeeld cruise control, elektrische ramen vóór, een multifunctioneel met leder bekleed stuurwiel, twee USB C-poorten, rijstrookbehoudassistent (Lane Assist) en Front Assist inclusief emergency braking system.

De voordelen van SEAT CONNECT

Vanzelfsprekend is de Ibiza Reference volledig connected. Dankzij SEAT CONNECT met ingebouwde eSIM is een scala aan online diensten beschikbaar die vanuit de auto of via de app bediend kunnen worden. Zo kan de Ibiza dankzij eCall automatisch een noodoproep uitsturen na een ongeval. Met de SEAT CONNECT app zijn de deuren via de smartphone op afstand te ver-/ontgrendelen en is de claxon te activeren om de auto snel terug te vinden. 

Ibiza Reference: nu te bestellen

De Ibiza Reference is standaard voorzien van een 1.0 MPI driecilinder benzinemotor (59 kW/80 pk), die standaard is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Deze combinatie is goed voor een gemiddeld brandstofverbruik van slechts 5,2-5,9 liter op 100 km** (WLTP). De nieuwe Ibiza Reference is - net als de overige uitvoeringen van de nieuwe Ibiza-range - per direct bestelbaar bij de SEAT-dealers, vanaf € 19.700*, en te configureren op SEAT.nl

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. 

** De genoemde verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode. Afhankelijk van meeruitvoeringen, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, milieu-invloeden, conditie van de auto en rijstijl kunnen in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die hiervan afwijken.