30 september 2019

Als eerste proefrijden in de ŠKODA KAMIQ!

Wegens enorme interesse kunt u nu ook de ŠKODA KAMIQ komen proefrijden op 17, 21 of 22 oktober.

Na de KAROQ en KODIAQ is de compacte KAMIQ de derde SUV van ŠKODA. De KAMIQ combineert de prettige, hoge zitpositie van een SUV met de wendbaarheid van een compacte auto. Daarmee is hij ideaal voor gebruik in de stad. De KAMIQ staat hoog op zijn wielen (minimaal 16 inch) en heeft opvallende, gesplitste LED-koplampen en robuuste afwerkingselementen. Een groot, centraal geplaatst digitaal display is dé blikvanger in het interieur. Optioneel is de KAMIQ leverbaar met een virtual cockpit. Voor- en achterin biedt de KAMIQ veel ruimte. Standaard meet de bagageruimte al 400 liter, wat met een neergeklapte achterbank is uit te breiden naar 1.395 liter. Een permanente internetverbinding maakt eCall noodoproepen mogelijk, naast tal van andere onlinefuncties en -diensten. 

Proefrit

Wegens het grote succes van de ŠKODA KAMIQ proefritcampagne bieden wij u de kans om als één van de eersten in Nederland op 17, 21 of 22 oktober te komen proefrijden in de gloednieuwe ŠKODA KAMIQ. Heeft u interesse? Schrijf u dan snel in, want VOL=VOL. Tot snel bij Century Autogroep.

 

Vraag nu uw ŠKODA KAMIQ proefrit aan!

Proefritgegevens

   

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.