20 mei 2019

31 mei en 1 juni outlet openingsshow Hoogeveen

Het Century Outlet Center aan de Edisonstraat 30 in Hoogeveen kenmerkt zich door een groot aanbod van nieuwe en jong gebruikte Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA en Volkswagen bedrijfswagens modellen met een lage kilometerstand, waarin u na betaling direct kunt wegrijden.

Gratis tankpas ter waarde van € 500 tijdens outlet openingsshow 

150x100_gratis_tankpas.png
Om de opening van het outlet center te vieren organiseren we op vrijdag 31 mei van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag 1 juni van 09:00 tot 17:00 uur een openingsshow. Op deze dagen profiteert u niet alleen van extra scherpe prijzen, maar bij iedere aanschaf wordt op beide dagen ook een tankpas ter waarde van € 500 cadeau gegeven. Dat is lekker wegrijden toch?! 

Bekijk onze outletvoorraad

Kom gerust met de hele familie naar de outletshow!

150x100_springkussen.png
Interesse in een van onze outlet auto's? Kom langs en neem gerust de hele familie mee. Terwijl u rustig rondkijkt, spelen de kleintjes op het springkussen. En bij de snackkar haalt u een lekkere hamburger of een ijsje.


Ook voor service aan uw auto bent u van harte welkom!

150x100_werkplaats_1.png
Century blijft in Hoogeveen ook een servicevestiging houden. Voor onderhoud en reparaties van uw Volkswagen, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen blijft u van harte welkom aan de Edisonstraat.

Werkplaatsafspraak maken