27 juni 2016

Century Autogroep lanceert samen met Catering Teuben eigen hamburger tijdens TT Assen

Wat ooit begon als een 1 april grap is nu werkelijkheid geworden... de Centuryburger by Teuben

Century Autogroep introduceert in samenwerking met cateringbedrijf Teuben uit Eext een eigen hamburger op een eigen broodje, de Centuryburger. Het vlees voor de 100% rundvleesburger komt van regionale veehouderijen. Met een aantal geheime ingrediënten is er een eigen ‘Century’ smaak aan de hamburger gegeven. De Centuryburger wordt in eerste instantie verkocht op autogerelateerde festivals en evenementen in Groningen en Drenthe. Hiervoor zijn twee Volkswagen Transporters omgebouwd tot een unieke snackvan. De snackvan was voor het eerst te vinden op het TT-circuit in Assen tijdens de afgelopen TT. Beide bedrijven bieden hun klanten ook de mogelijkheid om de snackvan in te zetten op een eigen evenement.

Erik Meems, Algemeen Directeur Century Autogroep: “zoals ik vorig jaar, toen het nog om een 1 april grap ging, al heb aangegeven, vraagt de huidige tijd in de auto-industrie om creatief ondernemen. Kansen zien, kansen pakken. Dingen buiten de gebaande paden durven doen.” Meems is ervan overtuigd dat een ondernemer continu bezig moet zijn met nieuwe mogelijkheden zoeken om bestaande en nieuwe klanten te binden en verwachtingen te overtreffen.

Wim Oldenhuizing, mede-eigenaar van Catering Teuben: “net als Erik geloof ik in out-of-the box ondernemen. Dat maakt ondernemen leuk. Na de 1 april grap van vorig jaar hebben veel mensen mij, maar ook Erik, aangesproken over de grap en gevraagd waarom we niet echt zelf een burger zouden gaan lanceren. We hebben de stoute schoenen aangetrokken en nu is de Centuryburger die verkocht wordt vanuit de unieke snackvan een feit."

Cateringbedijf Teuben is al jaren cateraar op diverse auto- en motorsportevenementen, waaronder op het TT-circuit in Assen. “Wij hebben kennis van de markt en veel ervaring met de verkoop van snacks op locatie", aldus Oldenhuizing. De TT van afgelopen weekend in Assen was dan ook een logische keuze als eerste evenement waar de scnackvan aanwezig was. De reacties op zowel de burger als de snackvan waren zeer positief aldus beide heren. De Centuryburger snackvan zal vanaf nu op meerdere auto- en motorsportevenementen te vinden zijn. Daarnaast kunnen klanten van beide bedrijven de snackvan reserveren voor een eigen evenement. “Het is een laagdrempelige en ludieke manier om mensen kennis te laten maken met beide bedrijven”, vult Meems aan.  Kijk voor meer informatie op centuryburger.nl.

Over Century Autogroep

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA in combinatie met een eigen bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century Autogroep de afgelopen tachtig jaar uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met bijna 400 medewerkers verspreid over achttien vestigingen. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn mobiliteitswensen. In de provincies Groningen en Drenthe. Alle medewerkers binnen het bedrijf zijn gepassioneerd met hun vak bezig. Door goed te luisteren en zich in iedere klant te verplaatsen, streven zij ernaar net iets meer te doen dan nodig is. Kunnen zij verwachtingen overtreffen. Dit is waarom een klant zich aan Century Autogroep bindt, waarom een klant het bedrijf met een hoge klantwaardering beloont en Century al meer dan tachtig jaar een begrip is. 

Over Catering Teuben

Catering Teuben is Peter en Berdien Mulder en Wim Oldenhuizing en Cora Kuiper. Wij zijn twee stellen uit Eext met een ruime ervaring op het gebied van horeca. Sinds oktober 2012 zijn wij gezamenlijk eigenaar van Catering Teuben. Voor het organiseren van feesten, partijen, bijeenkomsten en grotere evenementen draaien wij al jaren onze handen niet om. Bent u op zoek naar een cateraar voor uw evenement? Wij denken graag met u mee en voeren het voor u uit. Bij Catering Teuben wordt gestreefd naar het maximale. Goed contact met de opdrachtgever is daarom van groot belang. Samen maak je het evenement of feestje tot een groot succes. Catering Teuben verzorgt de horeca op diverse evenementen. Dit zijn evenementen van 200 tot 100.000 bezoekers, bijvoorbeeld de evenementen bij het TTcircuit en de TThal in Assen, Thialf Heerenveen en de Historische Motor GP in Eext. Catering Teuben heeft jaren ervaring in horeca op locatie. Wat u ook wilt, wij helpen u uw wensen te realiseren. En bovendien bepaalt u waar wij stoppen!