Een kijkje in de werkdag van Jarno Verkaaik

Over Jarno Verkaaik

Jarno is 25 jaar en komt oorspronkelijk uit Annen, Drenthe en is nu woonachtig in Groningen samen met zijn vriendin. Hij is begonnen met MBO International Business studies aan het Noorderpoort College waarna hij de overstap heeft gemaakt naar de Hanzehogeschool te Groningen. Hier heeft hij de opleiding Marketing Management gedaan. Door de jaren heen heeft Jarno veel leuke stages mogen lopen, waaronder in Polen en Londen.

Omdat hij na zijn stages een andere bijbaan wilde, heeft hij toen al gesolliciteerd bij Century. Helaas was hij het toen niet geworden, maar de aanhouder wint! Na zijn studie probeerde hij het weer en is hij nu net 2 maanden werkzaam bij Century!

Meestal begin ik de dag met …
Ik start mijn dag op de fiets want het is maar een kwartiertje fietsen naar het werk. Als ik binnenkom, start ik altijd meteen op en maak ik een kort praatje met mijn collega's. Vervolgens werk ik mijn mailbox bij en is het belangrijk om te kijken hoe de lopende campagnes het doen, uiteraard mag daar een kop koffie niet bij ontbreken. Ik ben altijd bezig aan de website en dan met name de pagina's waar wij acties hebben staan.

 

Een van mijn favoriete momenten van de dag is …
Hier moet ik even over nadenken... Ik denk dat dit is wanneer ik de resultaten zie van mijn werk van bijvoorbeeld afgelopen weken. Ook vind ik het heerlijk om in de pauze een rondje om de campus te lopen met collega's. Op zo’n moment kan ik dan even mijn hoofd leegmaken en genieten van de toffe auto's die er staan.

 

Belangrijkste dagelijkse werkzaamheden
Mijn werkzaamheden als Performance Marketeer zijn; campagnes inrichten en optimaliseren, resultaten interpreteren en data inzichtelijk maken via een dashboard waaruit wij kunnen opmaken waar het budget heengaat, wat voor resultaten de campagnes opleveren, waar verbetering nodig is en hoe we, het budget kunnen optimaliseren.

 

Waar blink jij in uit?
Nieuwsgierigheid, ik wil altijd nieuwe dingen leren. Ik sta open voor werkzaamheden die onverwachts voorbijkomen en pak deze dan ook graag op. Daarnaast kan ik snel schakelen en ben ik erg enthousiast. Dit alles uit zich in mijn werk, omdat ik echt trots ben dat ik bij Century mag werken en ik de kans heb gekregen een baan als deze te mogen vervullen na mijn studie.