Een kijkje in de werkdag van Bea Vosmeyer

Over Bea Vosmeyer

Bea Vosmeyer is medewerker Verkoopondersteuning en al 42 jaar werkzaam bij Century Autogroep. Waar zij blij van wordt: De afwisseling met verschillende verkoopadviseurs vind ik erg leuk. Daarnaast ben ik de schakel tussen de verschillende afdelingen en is dit iets wat nooit verveelt.

Meestal begin ik de dag met…

Ik sta iets voor 04:00 uur op om daarna, onder het genot van een kopje koffie, het nieuws van 04:00 uur op de radio te beluisteren. Daarna stap ik onder douche en lees ik even rustig de krant. Om 06:00 uur stap ik in de auto, rijd ik richting Emmen en start ik mijn werkdag op het kantoor om 07:00 uur. Eenmaal op kantoor begin ik de werkdag met het verwerken van mijn eigen mails en de mails uit de inbox van onze afdeling.


Een van mijn favoriete momenten van de dag is…

Ik vind eigenlijk alle momenten interessant, maar wat mijn dag vooral leuk maakt is dat ik nooit weet hoe mijn dag er precies uit komt te zien. Dit maakt het werk uitdagend en divers. Zo is iedere dag weer een verassing en ga ik nooit met tegenzin naar het werk.


Momenten van ontspanning

Mijn ontspanning haal ik uit de momenten dat ik in de pauzes even naar buiten ga om een frisse neus te halen. Daarbij loop ik een rondje over de campus om even mijn hoofd te legen.


Belangrijkste dagelijkse werkzaamheden

Deze bestaan uit het maken van facturen voor onze verkoopadviseurs, die zij nodig hebben bij de levering van nieuwe auto’s. Daarbij is het vooral van belang dat de bedragen, zoals BPM, corresponderen met het dossier. Ik check deze facturen zodra het kenteken van de auto bekend is. Indien ik verschillen constateer overleg ik dit met de betreffende verkoopadviseur(s). Daarnaast vind ik het inkopen van auto’s erg leuk om te doen.


Waar blink ik in uit?

Het creëren en het bewaren van rust voor mijzelf en voor anderen.