Corona - Informatie

Het zijn bijzondere tijden, aangezien het Corona virus ons inmiddels allemaal raakt. Ook wij van Century Autogroep nemen dit erg serieus en volgen dus uiteraard de RIVM richtlijnen op. Wij begrijpen dat dit mogelijk een aantal vragen oproept, daarom zullen wij proberen u de komende tijd zo goed mogelijk te woord te staan.

In dit bericht beantwoorden wij dan ook graag alvast een aantal van uw mogelijke vragen. Voor zowel onze verkoop als service vestigingen geldt, vooralsnog, zijn wij (gewoon) open en hanteren wij onze reguliere openingstijden (klik op de onderstaande knop om onze openingstijden te bekijken). Op 2e Paasdag zijn wij, om zowel uw gezondheid als die van onze collega's voorop te stellen, helaas wel gesloten. 

Verkoop:

Als u interesse heeft in één van onze (voorraad) modellen dan staan wij, ook in deze periode, graag voor u klaar. Dit vraagt extra creativiteit om u toch de beste dienstverlening te kunnen bieden. Zo kunnen wij door middel van videoberichten of videobellen een auto aan u presenteren. Uiteraard kunnen onze verkopers u ook telefonisch of via de e-mail van extra informatie voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanvullende foto’s en/of video’s van de auto waar u interesse in heeft. 

Heeft u uw volgende droomauto al op het oog en kunt u niet wachten om te proefrijden, dan bieden wij nu ook tijdelijk proefritten aan huis aan. Mocht u interesse hebben in een proefrit aan huis, dan kunt u gewoon een reguliere proefrit aanvraag indienen. Onze verkopers nemen dan contact met u op voor verdere afstemming. Om te zorgen dat de proefritten vlekkeloos verlopen en om eventuele zorgen weg te nemen, hebben we een aantal voorwaarden opgesteld:

  • Proefritten zijn in een straal van 30 km vanaf de vestiging.
  • Bij contact met de klant worden de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid in acht genomen.
  • Century Autogroep neemt extra beschermende maatregelen zoals:
    • Het dashboard, handrem, handgrepen, etc. worden gereinigd voor en na de proefrit met desinfecterend schoonmaakmiddel.
    • Beschermhoezen worden over de stoelen en het stuur geplaatst.
  • De proefrit duurt maximaal 30 minuten.
  • De standaardregels bij proefritten van Century Autogroep blijven van kracht.
  • De medewerker van Century Autogroep wacht buiten bij de locatie van de klant.

Mocht u interesse hebben, dan horen wij het graag! Al uw verdere verkoop gerelateerde vragen kunt u sturen naar info@century.nl of stuur een Whatsapp bericht naar 06-13807719.

Werkplaats:

Heeft u in de aankomende weken een werkplaats afspraak bij ons gepland staan, dan kan deze gewoon uitgevoerd worden. Wij houden, bij het halen en brengen van de auto, gepaste afstand. Mocht het nou zo zijn dat u om bepaalde redenen uw auto niet bij ons langs kunt brengen, dan bieden wij u tijdelijk een gratis haal en breng service aan. Ook in dit geval houden wij gepaste afstand en kan fysiek contact volledig vermeden worden. Al uw verdere werkplaats gerelateerde vragen kunt u sturen naar: planning@century.nl

Wij hopen dat wij bij deze alvast een aantal mogelijk vragen van u hebben beantwoord. Mochten er toch verdere vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de bovenstaande e-mailadressen, reageer op dit bericht, Whatsapp met ons of bel via rechtstreekse telefoonnummers van onze collega’s. Alvast bedankt.