Century Autogroep per 1 januari 2021 Officieel ABT Partner

Het Duitse ABT Sportsline gaat een samenwerking aan met Century Autogroep. Per 1 januari 2021 is Century Autogroep Officieel ABT Partner.

Per 01-01-21 breidt Century Autogroep haar producten en diensten uit met ABT Sportsline, waardoor klanten hun Volkswagen, Audi of Volkswagen Bedrijfswagen nog verder kunnen personaliseren. Met de mogelijkheden van ABT Sportsline brengt Century Autogroep straks nog meer droomauto’s op de weg. Persoonlijke verlangens worden omgezet in realiteit tot in de kleinste details.

Voor Century Autogroep betekent de toevoeging van ABT Sportsline een stuk exclusiviteit. Unieke en persoonlijke auto’s worden hiermee gerealiseerd en dromen van klanten worden waargemaakt. Jasper ter Veld is contactpersoon voor ABT Sportsline bij Century Autogroep en helpt klanten met het realiseren van hun droomauto. Van het interieur tot aan het exterieur, niks is te gek voor het personaliseren met ABT Sportsline.

Over Century Autogroep

Met de dealerschappen van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens, in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, shortlease-, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century Autogroep sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met meer dan 350 medewerkers verspreid over Groningen en Drenthe. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn (duurzame) mobiliteitswensen.

Over ABT Sportsline

ABT Sportsline's gespecialiseerde productiefaciliteit voor auto's op maat brengt droomauto's terug naar de geasfalteerde aarde. Laat je fantasieën de vrije loop en ABT Sportsline zet ze in beweging. ABT Sportsline zet persoonlijke verlangens om in realiteit, tot in de kleinste details, en creëert unieke 'one-offs' in het proces. Met behulp van geselecteerde materialen, technische verfijning en, natuurlijk, écht vakmanschap.