Plug-in hybride: Het beste van twee werelden

Maar liefst zes modellen die aan de ene kant milieuvriendelijk zijn en aan de andere kant de sportiviteit hebben die u van een Audi mag verwachten. Ideaal voor een verre wintersportbestemming, maar ook voor de dagelijkse elektrische kilometers. Hiermee profiteert u van de voordelen van elektrisch rijden én de verre actieradius door de verbrandingsmotor. Tevens profiteer je van vele extra’s voor een aantrekkelijke prijs. De volgende modellen maken deel uit van het PHEV gamma: de Audi A3, de Audi A6, de Audi A7, de Audi Q5 en de Audi Q7. 

Audi A3 Sportback TFSI e

In de Audi A3 Sportback TFSI e rijdt u met een innovatieve aandrijflijn. U profiteert van de kracht van een benzinemotor en de efficiency van een elektromotor. Subtiele aanwijzingen aan de buitenkant wijzen op het bijzondere karakter van deze auto.

Audi A6 TFSI e

Als u op de rest wilt voorlopen, moet u uw eigen weg gaan. Met de Audi A6 Limousine TFSI e lukt dat op indrukwekkende manier. Deze auto heeft een efficiënte plug-in hybrideaandrijving, een toonaangevend bedieningsconcept, een comfortabel interieur en een atletisch design.

Audi A7 TFSI e

De Audi A7 Sportback TFSI e is een fraai gelijnd coupémodel uit het hogere segment met een innovatieve plug-in hybrideaandrijving. Dankzij de efficiënte elektromotor en een lithium-ionaccu kan deze auto lokaal emissievrij rijden. Met zijn elegante design krijgt hij veel aandacht van omstanders. In het interieur geniet u van veel comfort en uitgebreide infotainmentvoorzieningen.

Audi Q5 TFSI e

De plug-in hybride Audi Q5 TFSI e heeft een gunstig normverbruik, rijdt sportief en stoot in de elektrische stand geen schadelijke stoffen uit. Hij combineert een benzinemotor met een elektromotor en biedt daarnaast het comfort en de praktische gebruiksmogelijkheden die u van een premium SUV kunt verwachten.

Audi Q7 TFSI e

De Audi Q7 TFSI e blinkt uit door zijn innovatieve plug-in hybridetechniek, ongekend ruime interieur en een sportieve uitstraling. Deze SUV is ideaal voor elk gezin dat in de directe omgeving elektrisch wenst te rijden.