Plug-in hybride: Het beste van twee werelden

Maar liefst zes modellen die aan de ene kant milieuvriendelijk zijn en aan de andere kant de sportiviteit hebben die u van een Audi mag verwachten. Ideaal voor een verre wintersportbestemming, maar ook voor de dagelijkse elektrische kilometers. Hiermee profiteert u van de voordelen van elektrisch rijden én de verre actieradius door de verbrandingsmotor. Tevens profiteer je van vele extra’s voor een aantrekkelijke prijs. De volgende modellen maken deel uit van het PHEV gamma: de Audi A3, de Audi A6, de Audi A7, de Audi A8(L), de Audi Q5 en de Audi Q7. 

Audi A3 Sportback e-tron

In de Audi A3 Sportback 40 e-tron rijdt u met een innovatieve aandrijflijn. U profiteert van de kracht van een benzinemotor en de efficiency van een elektromotor. Subtiele aanwijzingen aan de buitenkant wijzen op het bijzondere karakter van deze auto.

Meer over de A3 e-tron

Audi A6 TFSI e quattro

Als u op de rest wilt voorlopen, moet u uw eigen weg gaan. Met de Audi A6 Limousine TFSI e quattro lukt dat op indrukwekkende manier. Deze auto heeft een efficiënte plug-in hybrideaandrijving, een toonaangevend bedieningsconcept, een comfortabel interieur en een atletisch design.

Audi A7 TFSI e quattro

De Audi A7 Sportback TFSI e quattro is een fraai gelijnd coupémodel uit het hogere segment met een innovatieve plug-in hybrideaandrijving. Dankzij de efficiënte elektromotor en een lithium-ionaccu kan deze auto lokaal emissievrij rijden. Met zijn elegante design krijgt hij veel aandacht van omstanders. In het interieur geniet u van veel comfort en uitgebreide infotainmentvoorzieningen.

Audi A8 (L) TFSI e quattro

De Audi A8 60 TFSI e quattro is een chique en luxueuze limousine met een innovatieve plug-in hybrideaandrijving. Dankzij de elektromotor rijdt hij lokaal emissievrij en voor langere trajecten is er de krachtige benzinemotor. Dankzij de vele info- en entertainmentfuncties kunnen bestuurder, voorpassagier en achterinzittenden hun digitale gewoontes in de auto voortzetten.

Audi Q5 TFSI e quattro

De plug-in hybride Audi Q5 TFSI e quattro heeft een gunstig normverbruik, rijdt sportief en stoot in de elektrische stand geen schadelijke stoffen uit. Hij combineert een benzinemotor met een elektromotor en biedt daarnaast het comfort en de praktische gebruiksmogelijkheden die u van een premium SUV kunt verwachten.

Bekijk de Q5 TFSI e quattro

Audi Q7 TFSI e quattro

De Audi Q7 TFSI e blinkt uit door zijn innovatieve plug-in hybridetechniek, ongekend ruime interieur en een sportieve uitstraling. Deze SUV is ideaal voor elk gezin dat in de directe omgeving elektrisch wenst te rijden.