Century Audi Groningen: Daphne Dalhuisen

Gastdame Century Audi Groningen

Voor haar baan als Gastdame bij Audi, heeft Daphne de HBO opleiding Logopedie afgerond. Na een jaar als logopedist gewerkt te hebben, kwam zij erachter dat dit vak toch niet bij haar past. Daphne besloot iets te kiezen wat haar echt leuk leek en solliciteren bij Century Audi Groningen was het resultaat. In auto's heeft Daphne altijd al interesse gehad en om die reden zit zij bij Audi, tussen de mooie auto's, helemaal op haar plek!

 

Wat doe je in het dagelijks leven? 
In mijn vrije tijd ben ik vaak in de keuken te vinden. Ik vind het leuk om uitgebreid te koken voor vrienden en familie en maak hier dan echt een feestje van!

Wat is jouw dagelijkse rol binnen het Audi Team?
Bij Audi in Groningen ben ik werkzaam als Gastdame. Ik zorg ervoor dat de showroom er altijd netjes uitziet en ik ben de eerste die de klanten opvangt. Daarnaast maak ik graag een praatje met klanten en sta ik altijd klaar met een kop koffie of thee.  

Waarvoor kunnen klanten het beste bij jou terecht?
Klanten kunnen bij mij altijd terecht met vragen. Ik voorzie ze dan graag van een antwoord en als dit mij niet lukt zorg ik ervoor dat één van mijn collega's hen verder helpt.  

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?
Mijn hart gaat altijd sneller kloppen wanneer er weer mooie, nieuwe Audi's binnen worden gebracht. Al helemaal van Audi's met een verrassend kleurtje! 

Roadtrip. Eén Audi en één bijpassend liedje. Welk Audi-model en welk liedje kies je?
Dan kies ik voor een Audi Quattro, met het nummer Chris Stapleton – Nobody to blame op de achtergrond.