Century Audi Groningen: Jasper ter Veld

Verkoopadviseur Century Audi Groningen

Wat doe je in het dagelijks leven? 
Eigenlijk heb ik maar weinig vrije tijd over. Dag in dag uit ben ik met mijn werk bezig. Of dat altijd even goed is dat weet ik niet. Ik begin de dag om 07 uur in de sportschool. Dit is een belangrijk moment van de dag. Mocht ik eind van de dag of in het weekend tijd over hebben dan ben ik met bokshandschoenen, de tennisbaan, of als een Bourgondiër van het leven te genieten. 

Wat is jouw dagelijkse rol binnen het Audi Team?
Ik ben nu 6 jaar werkzaam bij Audi en doe dit met veel passie.Het merk draag ik met veel passe en emotie en ben Century zeer dankbaar voor de kansen die mij worden geboden. 

Op dit moment bent ik verantwoordelijk voor Century Import en ABT Sportsline en sinds 2 jaar ook voor de Century import waarbij we een mooi aanbod fabrieksnieuwe occasions aanbieden die aanvoelen als nieuw onder het label Audi Selectie :plus. 

Dagelijks ben ik opzoek naar auto's in Duitsland en bij de fabriek. Inkopen, overleggen en kopen. Ook veel zaken aan het doen met ABT, we overleggen veel en werken veel samen. De tijd hierbuiten ben ik vooral bezig met de organisatie, en het verkopen waar nodig. .  

Waarvoor kunnen klanten het beste bij jou terecht?
Persoonlijk advies en een naar wens samengestelde "exclusieve auto's. Het liefst maak ik persoonlijk contact en zoek ik de verdieping op.  Dat brengt een hele andere band. De order komt wel. Relatie is veel belangrijker. 

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?
Het mooiste aan dit merk vind ik het stukje personalisatie met een vleugje exclusiviteit. Bepaalde klanten willen zich graag onderscheiden met hun auto. Het moment van samen de configuratie doen of samen je droomauto zoeken, samen kijken hoe we de auto net even personaliseren en dan het moment van aflevering is mij toch wel goud waard. Dat brengt soms wel eens de nodige emoties los.  

Roadtrip. Eén Audi en één bijpassend liedje. Welk Audi-model en welk liedje kies je uit?
Hier moet ik toch even over nadenken. Audi heeft zoveel mooie modellen. Maar ik ga dan toch voor iets classics. Een mooie rit samen met mijn vriendin Dineke door Californië met een Audi TT Roadster met een 3.2 V6 quattro. En ondertussen An ocean in between the waves op de achtergrond.