De leaseproducten

Golf-Variant_5.jpg

Een auto leasen is eigenlijk een feestje. Uw feestje, want wij regelen alles voor u. Het genieten van de auto laten we helemaal aan u over.

Van Full Operational Lease - een compleet en 100% risicoloos leasepakket - tot bijvoorbeeld 1-daagse autoverhuur: werkelijk alles kan, voor elke gewenste auto. Natuurlijk zien wij u graag in een leaseauto van de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA rijden. Echter, wij kunnen u als vanouds alle automerken leveren. Dus ook voor bijvoorbeeld een BMW, Mercedes, Opel, Renault of Volvo kunt u bij ons terecht. U bepaalt. Een auto leasen? Dat doet u bij Century, de leasespecialist van Noord-Nederland! Onderstaand treft u in het kort meer informatie aan over de verschillende mobiliteitsoplossingen van Volkswagen Pon Financial Services. De mobiliteitsadviseurs van Century Autogroep helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. 

Operational Lease

Volkswagen Pon Financial Services draagt volledig zorg voor de financiering, het onderhoud, de verzekeringen én het afschrijvingsrisico van uw wagenpark. De leaseauto staat niet op uw balans, zodat u ook uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor uw onderneming. Als ondernemer en wagenparkbeheerder bent u met Full Operational Lease verzekerd van onbezorgd leasen, inclusief de beste service. Voor een scherp en vast maandbedrag is de mobiliteit van uw werknemers gegarandeerd, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Meer informatie>>

Flexibele Lease/Short Lease

In het geval van een flexibele lease neemt u voor periodes van 2 tot 24 maanden een jonge (bedrijfs)wagen af tegen scherpe prijzen, met maximale flexibiliteit en zonder financieel risico te lopen. Flexibele lease is dus, voor wat uw vervoerswensen betreft, een perfecte aanvulling op onze bestaande verhuurproducten. Ideaal toch?

Meer informatie>>

Stock Lease

Wilt u direct en voordelig een uitstekende leaseauto rijden en niet gebonden zijn aan een lang leasecontract? Een jonge occasion of een voorraad auto leasen is dan ideaal. Met Stock Lease van Volkswagen Pon Financial Services bent u verzekerd van een (vrijwel) nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte – de afschrijving heeft namelijk al deels plaatsgevonden. Korte looptijden zijn mogelijk en bieden u veel flexibiliteit. Kortom, zo least u betaalbaar en geheel zonder risico.

Meer informatie>>

Additional Lease

Flink besparen op kosten voor uw wagenpark én flexibel invulling kunnen geven aan de werkelijke mobiliteitsbehoefte van uw medewerkers? Het kan met Additional Lease van Volkswagen Pon Financial Services. Uw medewerkers rijden dagelijks in een kleine, zuinige auto, maar kunnen specifiek tijdens de zomer- en wintervakantie rijden in een comfortabele grotere auto. Zowel u als uw medewerkers leasen zo voordeliger en bovendien op duurzame wijze.

Meer informatie>>

Financial Lease

Mobiliteit is cruciaal voor uw zakelijke succes. Dat begrijpen wij. Daarom bieden we zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zodat u altijd zorgeloos mobiel bent. Dit verzorgen we voor het complete modellengamma van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

Meer informatie>>

Sale & Lease Back

Uw wagenpark aan een leasemaatschappij verkopen en daarna dezelfde bedrijfsauto’s terugleasen: heeft dat voordelen? Absoluut. Met Sale & Lease Back krijgt u zo allereerst extra kapitaal in handen, te besteden aan uw corebusiness. Daarnaast wordt u volledig ontzorgd: Volkswagen Pon Financial Services regelt op basis van Full Operational Lease-voorwaarden alle operationele en administratieve taken betreffende uw wagenpark. U loopt bovendien geen enkel financieel risico meer.

Meer informatie>>

Stock Management

Bij Stock Management staat een probleemloze overdracht van auto’s tussen berijders centraal, waarbij we u maximaal kunnen ontzorgen. In slechts enkele dagen wordt de complete overdracht tussen berijders voor u verzorgd waarbij u de keuze heeft om de auto in beheer van Volkswagen Pon Financial Services te stallen, zodat uw parkeerterrein vrij blijft van overtollige auto’s. Niet alleen draagt Stock Management zo bij tot een efficiënter gebruik van uw parkeerterrein, het minimaliseert ook uw operationele en administratieve taken van overtollige auto’s! Elke nieuwe berijder krijgt een perfecte auto, terwijl u uw kostbare tijd kunt besteden aan andere nuttige zaken.

Meer informatie>>

Collectief Auto Abonnement

Heeft u of bent u werkzaam bij een onderneming met meer dan 200 medewerkers? Dan bieden we u met het Collectief Auto Abonnement een interessante privé leaseconstructie voor uw medewerkers. Door de collectiviteit profiteren zij van een aanzienlijke korting bij het rijden van een nieuwe of jonge gebruikte auto van de merken Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA.  

Meer informatie>>

Turn Key Bedrijfswagens

De bedrijfswagens van Volkswagen staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door de nauwe samenwerking tussen Volkswagen Bedrijfswagens en Volkswagen Pon Financial Services kunnen we u tegen de meest scherpe prijs een complete bedrijfswagen aanbieden die volledig is aangepast aan uw wensen. We voorzien uw nieuwe auto van een complete schappeninbouw, bestickering en/of opbouw. En dat alles tegen de scherpste leaseprijs. Wanneer u uw nieuwe bedrijfswagen in ontvangst neemt, is alles voor u geregeld!

Meer informatie>>

Autoverhuur

Een uitstekende auto kunnen huren, zonder minimale huurperiode: voor u als wagenparkbeheerder of ondernemer is dat op z’n tijd ideaal. Century Autoverhuur verzorgt als specialist maatwerk autoverhuur voor de zakelijke markt. De betrouwbare huurvloot biedt u gemak en comfort: u kunt een Audi, Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagen, ŠKODA of SEAT huren in vrijwel elke klasse. Zodoende rijden u en uw collega’s ook representatief in een huurauto, en dat tegen een gegarandeerd gunstig tarief. Binnen 4 uur heeft Century Autoverhuur een huurauto voor u klaar staan.

Meer informatie>>

Private Lease

Vanaf nu kan iedereen onbezorgd in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Zonder borg of grote investering vooraf. Dit kan met een auto abonnement. Met het auto abonnement heeft u geen zorgen over verzekeringen, reparaties, onderhoud, wegenbelasting en schade.

Meer informatie>>