Century Maandabonnement

Century Privé Abonnement

Century Privé Abonnement

Wil je flexibel een auto rijden en het liefst zo snel mogelijk? Kies dan voor het Century Privé Abonnement en rijd in een Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda in perfecte staat. Maandelijks opzegbaar en zonder BKR-registratie. Door het all-in bedrag bedrag hoef je alleen nog maar te denken aan brandstof of opladen. Zo ervaar je alle voordelen van een eigen auto, zonder gedoe. Ontdek en ervaar de flexibiliteit van ons maandelijks opzegbare abonnement. 

De voordelen
✔ Snel instappen
✔ Geen BKR-registratie
✔ Rijden voor een vast maandbedrag
✔ Inclusief wegenbelasting, autoverzekering en onderhoud
✔ Flexibel: Maandelijks opzegbaar*

Hoe werkt het?

1. Laat je gegevens achter
Laat je gegevens achter via het aanvraagformulier en wij nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op.

2. Je ontvangt meer info
Wij nemen contact met je op voor een afspraak in onze showroom.

3. Sluit de overeenkomst
Zet jouw handtekening onder de afgestemde overeenkomst en jouw auto wordt direct rijklaar gemaakt.

4. Levering van jouw Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda
Jij kiest zelf een aflevermoment en de auto staat klaar voor aflevering.

5. Maandelijks opzegbaar*
Je abonnement wordt maandelijks automatisch verlengd, maar je kan hem ten allen tijde opzeggen.

Ons actie aanbod

Private Lease

Private Lease - vanaf 24 maanden

Vanaf €359 p/m**

Flexibiliteit: ⭐⭐⭐

✔ Rijden in een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda.
✔ Kies voor een looptijd van 24, 36, 48 of 60 maanden.
✔ Inclusief wegenbelasting, verzekering, pechhulp onderweg en onderhoud bij Century Autogroep.


BKR-registratie nodig
Maandabonnement

Century Privé Abonnement - vanaf 1 maand

Vanaf €429 p/m*

Flexibiliteit: ⭐⭐⭐⭐⭐

✔ Je rijdt een Volkswagen, Audi, SEAT of Škoda in perfecte staat.
✔ Maandelijks opzegbaar*.
✔ Uit voorraad leverbaar, dus snel rijden
✔ Inclusief wegenbelasting, verzekering, pechhulp onderweg en onderhoud bij Century Autogroep.

Geen BKR-registratie

*Century Privé Abonnement
Century Autogroep biedt het Century Privé Abonnement aan via Century Lease. De vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 24 maanden, 5.000 km per jaar. Het contract is na 12 maanden maandelijks opzegbaar tegen een meerprijs van €30,- per maand en binnen 12 maanden tegen een meerprijs van €60,- per maand, eigen risico van €1.000,- per schadegebeurtenis (verlaging eigen risico tegen meerprijs is mogelijk) en regio Groningen en Drenthe. Brandstof is niet inbegrepen en afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Bij het afsluiten van het Century Privé Abonnement is de abonnee verplicht om een borg van 2 maanden te betalen aan Century Autogroep. Deze borg dient als zekerheid voor eventuele schade, verlies of onbetaalde kosten die kunnen ontstaan tijdens de duur van het abonnement. De borg wordt vóór de ingangsdatum van het Century Privé Abonnement in rekening gebracht. Aanbod geldig tot aangegeven op de specifieke actiepagina, zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden Century Privé Abonnement en de eventuele Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden en de Algemene verzekeringsvoorwaarden worden bij afgifte contract aan u uitgereikt.

**Private Lease
Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof en opladen zijn niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 mei 2023, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.