Importauto's

Audi_header_2.jpg

Zoekt u een nieuwe of jonggebruikte Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen tot ca. 18 maanden jong, maar kunt u deze in ons reguliere occasionaanbod niet vinden? Laat ons helpen uw auto te vinden.

Importauto iets voor u?

Century Autogroep heeft niet alleen een uitgebreid netwerk in het binnenland, maar ook in het buitenland. Zo hebben wij onder andere de mogelijkheid om rechtstreeks bij de importeur en de fabriek jonggebruikte Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen modellen af te nemen en wij hebben goed contact met andere merkdealers in het buitenland. Dit betekent dat wij een auto kunnen zoeken in een database van wel 5000 (jonggebruikte) modellen tot circa 18 maanden jong. Alle modellen. Van basisuitvoering tot zeer luxueus. In tot nu toe bijna alle gevallen hebben wij de gewenste auto en uitvoering kunnen leveren. 

Onze voordelen op een rijtje:

> Voor een (jonggebruikte) Audi en Volkswagen (bedrijfswagen) tot 18 maanden jong kunnen wij zoeken in een (inter)nationale database
> Voor een jonggebruikte SEAT en ŠKODA kunnen wij zoeken in een nationale database 
> Keuze uit duizenden modellen
> Van basisuitvoering tot zeer luxueus

Wilt u dat wij uw auto ook voor u vinden? Geef middels onderstaand formulier uw wensenlijstje aan ons door en wij gaan voor u vrijblijvend op zoek. Wij kunnen u vast helpen.