aanpak ring zuid

Bereikbaarheid Century door aanpak Ring Zuid

De Zuidelijke Ringweg is zo'n twaalf kilometer lang en loopt dwars door de stad Groningen, ongeveer van Hoogkerk tot Westerbroek. Tot circa 2024 gaat de Zuidelijke Ringweg op de schop. Middels deze pagina informeren wij u over de wegwerkzaamheden indien het ook de bereikbaarheid van de Century vestigingen in Groningen betreft.

Afsluitingen Zuidelijke Ringweg

De Zuidelijke Ringweg wordt in twee fasen afgesloten: 

  1. De zuidelijke rijbaan (richting Hoogezand): afgesloten van maandag 11 juli tot en met vrijdag 26 augustus, van Europaweg tot knooppunt Euvelgunne.
  2. De noordelijke rijbaan (richting Drachten): afgesloten van vrijdag 8 juli tot maandag 29 augustus, van knooppunt Euvelgunne tot de Europaweg.


Het doorgaande verkeer op de Oostelijke Ringweg kan wel richting Hoogezand. Century Autogroep is bereikbaar via de Europaweg.

Afsluiting Bergenweg

De Bergenweg is afgesloten van maandag 8 augustus tot maandag 22 augustus. In de afbeelding hiernaast vindt u de precieze locatie van de afsluiting. Vanaf dit deel van de Bergenweg plaatsen we randelementen langs de Zuidelijke Ringweg.

 

Afsluiting Herningweg

De Herningweg is voor autoverkeer afgesloten van maandag 18 juli tot en met vrijdag 26 augustus (zie afbeelding). Fietsers en voetgangers kunnen er wel langs. Century Autogroep is bereikbaar via de Europaweg.

Meer over aanpak Ring Zuid

Wilt u meer weten over het project Aanpak Ring Zuid? Lees dan hier meer over alle lopende projecten.