aanpak ring zuid

Bereikbaarheid Century door aanpak ring zuid

De zuidelijke ringweg is zo'n twaalf kilometer lang en loopt dwars door de stad Groningen, ongeveer van Hoogkerk tot Westerbroek. Tot circa 2024 gaat de zuidelijke ringweg op de schop. Middels deze pagina informeren wij u over de wegwerkzaamheden indien het ook de bereikbaarheid van de Century vestigingen in Groningen betreft.

Tijdelijk Julianaplein

Het tijdelijke Julianaplein heeft de vorm van een T-kruising met verkeerslichten. Het verbindt de bestaande wegen in de richtingen Hoogkerk/Drachten (N7/A7), Hoogezand (zuidelijke ringweg, N7) en Groningen-Zuid/Assen (A28).

Voor het verkeer van en naar richting Hoogkerk/Drachten bouwen we een tijdelijke brug over het Noord-Willemskanaal.

Het verkeer vanaf Groningen-Zuid/Assen naar het centrum rijdt via de Brailleweg en over de nieuwe op- en afrit. Vanuit andere richtingen is het centrum in deze periode niet via het Julianaplein te bereiken.

 

Century Autogroep blijft bereikbaar, maar houd rekening met verkeershinder. Om u zo goed mogelijk te faciliteren, bieden wij tijdelijk de volgende maatregelen in Groningen aan: 

  • Voor onderhoud kunt u gedurende deze periode de auto vanaf 8:00 tot 17:00 ophalen en brengen;
  • Afleveringen van auto's kunnen ook op andere locaties worden afgeleverd;
  • Via Century Autoverhuur worden elektrische deelauto's, elektrische bakfietsen, Carver modellen, Dockr bakfietsen en 9-persoons busjes aangeboden, voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Century Autoverhuur.

Meer over aanpak Ring Zuid

Wilt u meer weten over het project Aanpak Ring Zuid? Lees dan hier meer over alle lopende projecten.