Volkswagen Bedrijfswagens Financial Lease

Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen.

 Het belangrijkste voordeel van Volkswagen Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen bedrijfswagen.

Slim zakelijk rijden.

Mobiliteit is cruciaal voor uw zakelijke succes. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom bieden we zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Zodat u altijd zorgeloos mobiel bent. 

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zo maakt CarePort Financial Lease bijvoorbeeld slim gebruik van de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen.

De basis voor het CarePort Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van uw bedrijfswagen. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. Zo kunt u rekenen op een transparant Financial Leasecontract met overzichtelijke lage maandelijkse termijnen. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. 

Voordelen CarePort Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering

  • Scherpe rentetarieven

  • Lage maandlasten dankzij hoge restwaarde

  • Altijd vaste maandlasten

  • Financiering speciaal voor auto’s

  • Deskundig advies

Overtuigd van de voordelen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met onze Financial Lease specialist Eerde Jan Bijlsma.

Geboortedatum

Op basis van onderstaande gegevens doen wij u een passend voorstel