volkswagen prive plan

Volkswagen Privé Plan

Een particuliere financiering die is afgestemd op de gebruiksduur en de restwaarde van uw Volkswagen. Door te werken met een slottermijn, kunnen wij u merkbaar lagere maandlasten bieden.

Volkswagen Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en de gebruiksduur van uw nieuwe Volkswagen. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge restwaarde van de Volkswagen en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo maken wij Volkswagen rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen. Hoe een verstandige en slimme autofinanciering nu precies werkt leest u hieronder.

Voordelig

Waarom de auto naar nul afschrijven als de auto aan het eind van de rit nog een aanzienlijke restwaarde heeft? Het Volkswagen Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en hoge restwaarde van uw Volkswagen. Daarom kunt u bij Volkswagen Financial Services een deel van de financiering "bevriezen". Het deel dat bevroren wordt noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van uw Volkswagen. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde. 


Verstandig

Wij adviseren u bij het financieren van uw auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men na drie tot vier jaar aan een andere auto toe is. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verassingen komen te staan. Daarom adviseren wij u een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo stellen wij u in de gelegenheid om duidelijk te plannen. Weet u exact wanneer het betaalplan afloopt en kunt u uw kosten van tevoren goed inschatten. Met een vast betaalplan voorkomt u dat uit het krediet tussentijds geld wordt opgenomen en wordt aangesproken voor andere doeleinden dan de auto. Zo houd u nu al rekening met uw toekomstige mobiliteit. 


Slim

De slottermijn is nooit hoger dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo dekt de inruilwaarde het nog openstaande bedrag af. Wij adviseren u om de slottermijn lager vast te laten zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Met dit verschil creëert u alvast een aanbetaling voor uw volgende auto.

volkswagengolfstyle12-642672

Voordelen voor u op een rij

 • check

  Lage maandbedragen door rekening te houden met de hoge restwaarde

 • check

  Makkelijk en direct geregeld bij uw dealer

 • check

  Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto´s

 • check

  Vaste looptijd, vaste rente. Geen verrassingen achteraf.

 • check

  Maatwerk. Afgestemd op uw wensen

Financiering wordt aangeboden door Volkswagen Financial Services. Volkswagen Financial Services is ingeschreven in het Handelsregister met de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland onder nummer 32099980 en is gevestigd te Amersfoort. Volkswagen Financial Services biedt financieringen en Financial lease aan, AFM vergunningnummer 12000996.