volkswagen financial lease

Volkswagen Financial Lease

Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen.

Het belangrijkste voordeel van Volkswagen Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen. De basis voor het Volkswagen Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen. Door rekening te houden met deze inruilwaarde verminderen uw maandlasten fors. Zo kunt u rekenen op een transparant Financial Leasecontract met overzichtelijke lage maandelijkse termijnen. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

tiguanallspacer-linetnr1777-4k-287411

Voordelen van Volkswagen Financial Lease

 • check

  Fiscaal aantrekkelijke financiering

 • check

  Scherpe tarieven dankzij hoge restwaarde

 • check

  Altijd vaste maandlasten

 • check

  Speciale autofinanciering

 • check

  Gemakkelijk en snel geregeld via de Volkswagen dealer

Het voordeel van een slottermijn

Een slottermijn is een vooraf vastgesteld restbedrag dat aan het eind van de looptijd van de Financial Lease-overeenkomst nog open staat. Over dit bedrag betaalt u tijdens de looptijd alleen rente en geen aflossing. Zo betaalt u feitelijk alleen de waardevermindering van de auto(´s) in de periode dat u erin rijdt en wordt er niet naar nul afgeschreven tijdens de looptijd van de overeenkomst, terwijl uw auto aan het einde van de rit nog een goede waarde vertegenwoordigt. Dit scheelt aanzienlijk in de hoogte van de maandlasten! Zo wordt met de restwaarde van de auto de slottermijn afgedekt en houdt u in de regel dus nog geld over voor de aanschaf van een volgende, nieuwe Audi.

Overtuigd van de voordelen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande formulier  of neem contact op met onze Financial Lease specialist Eerde Jan Bijlsma.

Vul onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte! Dan gaan wij voor u op zoek!

Voorkeur maandbedrag Financial Lease:

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze specialist