ŠKODA PRIVÉ PLAN

Een particuliere financiering die is afgestemd op de gebruiksduur en de restwaarde van uw auto. Door te werken met een slottermijn, betaalt u merkbaar lagere maandlasten

ŠKODA Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en de gebruiksduur van uw nieuwe ŠKODA. Het Privé Plan maakt slim gebruik van de hoge restwaarde van uw ŠKODA en dat merkt u aan de lage maandlasten. Zo maken wij ŠKODA rijden bereikbaar tegen reële maandbedragen. Hoe een verstandige en slimme autofinanciering nu precies werkt leest u hieronder.

Voordelig

Waarom de auto naar nul afschrijven als uw auto aan het eind van de rit nog een aanzienlijke restwaarde heeft? Het ŠKODA Privé Plan is afgestemd op de gebruiksduur en hoge restwaarde van uw ŠKODA. Daarom kunt u bij ŠKODA Financial Services een deel van de financiering "bevriezen". Het deel dat bevroren wordt noemen wij de slottermijn. Over dit deel betaalt u gedurende de looptijd van de financiering alleen rente en geen aflossing. De slottermijn wordt dan ook afgedekt met de restwaarde van uw ŠKODA. Oftewel lage maandbedragen door slim gebruik te maken van de toekomstige restwaarde.

Zekerheid en flexibiliteit

Wij adviseren u bij het financieren van een auto altijd rekening te houden met de gebruiksduur. De praktijk wijst uit dat men na drie tot vier jaar aan een andere auto toe is. Aan het eind van het betaalplan wilt u niet voor verassingen komen te staan. Daarom adviseren wij een vast betaalplan met een vaste looptijd en een vaste rente. Zo bent u in de gelegenheid om duidelijk te plannen, weet u exact wanneer het betaalplan afloopt en kunt u de kosten van tevoren goed inschatten. Met een vast betaalplan voorkomt u dat uit het krediet tussentijds geld wordt opgenomen en wordt aangesproken voor andere doeleinden dan de auto. Zo houdt u  nu al rekening met uw toekomstige mobiliteit. 

Slim

De slottermijn is nooit hoger dan de geschatte toekomstige inruilwaarde. Zo dekt de inruilwaarde het nog openstaande bedrag af. Wij adviseren u om de slottermijn lager vast te laten zetten dan de toekomstige inruilwaarde. Met dit verschil creëert u alvast een aanbetaling voor de volgende auto.

Voordelen voor u op een rij

  • Lage maandbedragen door rekening te houden met de hoge restwaarde

  • Makkelijk en direct geregeld bij uw dealer

  • Verantwoord lenen; financiering speciaal ontwikkeld voor auto´s

  • Vaste looptijd, vaste rente. Geen verrassingen achter af.

  • Maatwerk. Afgestemd op uw wensen