SEAT financial lease

SEAT Financial Lease is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke rijder of ondernemer die helderheid en zekerheid wil.

Deze financieringsvorm heeft als voordeel dat je de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering kunt houden. Anders gezegd, je wordt direct economisch eigenaar en kunt zo jouw SEAT op de bedrijfsbalans plaatsen. Je kiest zelf de looptijd die het beste past bij de afschrijving en de gebruiksperiode van de auto. De bijbehorende rente- en afschrijvingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Door de vaste maandelijkse termijnen houd je duidelijk inzicht in de kosten van jouw auto(´s). Dit maakt SEAT Financial Lease tot een absoluut zekere en heldere vorm van financieren. Financial Lease kan geheel op maat worden ingevuld. In overleg met de SEAT-dealer bepaal je puntsgewijs de meest gunstige vorm. Voor jouw eigen financiële inbreng wordt in principe uitgegaan van 25% van de rijklaarprijs (incl. BTW). Je bent natuurlijk vrij om voor een hogere aanbetaling te kiezen.

Alle voordelen op een rij

  • Fiscale voordelen; afschrijving, investeringsaftrek en renteaftrek

  • Lagere maandbedragen door slim gebruik van de slottermijn

  • Gemakkelijk geregeld

  • Flexibele autofinanciering, afgestemd op jouw wensen

  • Je bent direct economisch eigenaar

Over de 'slottermijn' 

Een slottermijn is een vooraf vastgesteld restbedrag dat aan het eind van de looptijd van jouw Financial Lease-overeenkomst nog open staat. Over dit bedrag betaal je tijdens de looptijd alleen rente en geen aflossing. Zo betaal je feitelijk alleen de waardevermindering van de auto(´s) in de periode dat je erin rijdt en los je niet naar nul af tijdens de looptijd van de overeenkomst, terwijl de auto aan het einde van de rit nog een goede waarde vertegenwoordigt. Dit scheelt aanzienlijk in de hoogte van de maandlasten!

De slottermijn wordt overigens behoudend vastgesteld en is maximaal gelijk aan de verwachte restwaarde van de auto. Zo wordt met de restwaarde van de auto de slottermijn afgedekt en houd je in de regel dus nog geld over voor de aanschaf van een volgende, nieuwe SEAT.

Overtuigd van de voordelen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte via onderstaand formulier aan of neem contact op met onze Financial Lease specialist Eerde Jan Bijlsma.

Geboortedatum

Op basis van onderstaande gegevens doen wij u een passend voorstel