23

Audi Financial Lease

Audi Financial Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen.

U kunt de investering buiten de normale bedrijfsfinanciering houden. U wordt direct economisch eigenaar van de auto, waardoor u uw Audi op de balans kunt plaatsen. De afschrijving en de rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar. U lost dit krediet in vaste maandbedragen weer af.

Bovendien wordt ook bij Audi Financial Lease rekening gehouden met de toekomstige hoge restwaarde van uw auto. Dat maakt het mogelijk om u een financiering aan te bieden op basis van de werkelijke afschrijvingskosten. U leest daarover meer bij 'Over de slottermijn' (zie hieronder).

e-tron_M27427

Alle voordelen voor u op een rij

 • check

  Aantrekkelijke maandbedragen door slottermijnvoordeel

 • check

  Makkelijk, snel en direct geregeld

 • check

  Vast termijnbedrag

 • check

  Vaste rente

 • check

  Extra aflossen mogelijk

 • check

  Activering op de balans

Het voordeel van de slottermijn

Een slottermijn is een vooraf vastgesteld restbedrag dat aan het eind van de looptijd van de Financial Lease-overeenkomst nog open staat. Over dit bedrag betaalt u tijdens de looptijd alleen rente en geen aflossing. Zo betaalt u feitelijk alleen de waardevermindering van de auto(´s) in de periode dat u erin rijdt en wordt er niet naar nul afgeschreven tijdens de looptijd van de overeenkomst, terwijl uw auto aan het einde van de rit nog een goede waarde vertegenwoordigt. Dit scheelt aanzienlijk in de hoogte van de maandlasten! Zo wordt met de restwaarde van de auto de slottermijn afgedekt en houdt u in de regel dus nog geld over voor de aanschaf van een volgende, nieuwe Audi.

Overtuigd van de voordelen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande formulier  of neem contact op met onze Financial Lease specialist Eerde Jan Bijlsma.

Geboortedatum

Op basis van onderstaande gegevens doen wij u een passend voorstel