Evenementen

pagebanner_evenementen.jpg

Century Autogroep organiseert regelmatig interessante en leuke evenementen voor haar klanten. Zoals kennissessies over uw auto, een bezoek aan een fabriek, een bezoek aan FC Groningen of FC Emmen, het bijwonen van een voorstelling in Martiniplaza of een onthulling van een nieuw model.

Lijkt het u leuk om mee te gaan of mee te doen? Houd deze pagina in de gaten en/of zorg ervoor dat op uw persoonlijke Mijn Century klantensite profiel C staat aangevinkt. Zo blijft u gegarandeerd op de hoogte van de vele evenementen die wij voor u organiseren.

Heeft u vragen over onze evenementen of zelf een leuke suggestie voor een event? Neem contact op met Susanne Heller. Susanne is bereikbaar op telefoonnummer 050  - 853 7109 of per e-mail op s.heller@century.nl.

2019
Fabrieksrondleiding 

Emden_260x175.jpg

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen. Century Autogroep organiseert regelmatig voor zijn klanten een groepsreis per luxe touringcar naar de fabriek voor een exclusieve rondleiding.

Houd deze pagina en onze nieuwsbrief goed in de gaten voor toekomstige groepsreizen.

 

 

22 januari 2019
Musical The Adams Family

Adams_Family_260x175.jpg

Komend theaterseizoen is de nieuwe bewerking van de Broadway hit-musical The Adams Family de grootst reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast mag u deze macaber humoristische musical niet missen. Wilt u kans maken op 2 toegangskaarten, houd dan onze nieuwsbrief goed in de gaten.

Meer informatie

24 en 25 januari 2019
Roadshow nieuwe SEAT Tarraco

Tarraco_Roadshow_260x175.jpg

Maak nog voor de officiele introductie kennis met de Tarraco; de grootste SUV van SEAT. Tijdens de Tarraco Roadshow op donderdag 24 januari (Groningen) en vrijdag 25 januari (Assen) kunt u de Tarroco bewonderen en een proefrit maken.

Meer informatie

27 februari 2019
Nieuwjaarsconcert Martin Mans

Nieuwjaarsconcert_260x175.jpg

Om het nieuwe jaar mooi in te luiden organiseert Century Autogroep een exclusief nieuwjaarsconcert. Het concert wordt verzorgd door bekende pianist, organist en dirigent Martin Mans en wordt qua zang begeleid door de Urker Mans Formatie.

Meer informatie

24 maart 2019
Musical Kruistocht in Spijkerbroek

Kruistocht_260x175.jpg

Beleef het tijdloze avontuur van Kruistocht in Spijkerbroek als familiemusical. Naar het beroemde boek van Thea Beckman. Ben jij tussen 7 en 13 jaar en wil je kans maken op twee toegangskaarten, houd dan deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten.

Meer informatie volgt.

5 april 2019
De Rockopera - Jesus Christ Superstar

Jesus_Christ_Superstar_260x175.jpg

De wereldberoemde rockopera, Jesus Christ Superstar komt terug in het theater. Wil je kans maken op twee toegangskaarten, houd dan deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten.

Meer informatie volgt.