Evenementen

  • Century Autogroep
pagebanner_evenementen.jpg

Century Autogroep organiseert regelmatig interessante en leuke evenementen voor haar klanten. Zoals kennissessies over uw auto, een bezoek aan een fabriek, een bezoek aan FC Groningen of FC Emmen, het bijwonen van een voorstelling in Martiniplaza of een onthulling van een nieuw model.

Lijkt het u leuk om mee te gaan of mee te doen? Houd deze pagina in de gaten en/of zorg ervoor dat op uw persoonlijke Mijn Century klantensite profiel C staat aangevinkt. Zo blijft u gegarandeerd op de hoogte van de vele evenementen die wij voor u organiseren.

Heeft u vragen over onze evenementen of zelf een leuke suggestie voor een event? Neem contact op met Susanne Heller. Susanne is bereikbaar op telefoonnummer 050  - 853 7109 of per e-mail op s.heller@century.nl.

 

 

2018
Fabrieksrondleiding 

Emden_260x175.jpg

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen. Century Autogroep organiseert regelmatig voor zijn klanten een groepsreis per luxe touringcar naar de fabriek voor een exclusieve rondleiding.

Houd deze pagina en onze nieuwsbrief goed in de gaten voor toekomstige groepsreizen.

 

 

Zaterdag 20 januari
Jeugdmusical Dummie de Mummie

Dummie_de_Mummie_260x175.jpg

Stel je voor: je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg.

Voor leeftijd van 9 t/m 13 jaar.

Meer informatie

Donderdag 25 januari
Century SUV-event

SUV_event_260x175.jpg

Bekijk. Raak aan. Ervaar. De SUV-modellen van Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen. Op deze dag zetten we alle SUV-modellen voor uw op een rijtje. Zo heeft u naast de huidige modellen ook de mogelijkheid om de nieuwe modellen zoals de SEAT Arona, ŠKODA Karoq, de Volkswagen Tiguan Allspace en de T-ROC te ervaren.

Meer informatie volgt.

Meer informatie

Donderdag 8 februari
Musical Fiddler on the roof.

Fiddler_260x175.jpg

Fiddler on the Roof, met ‘If I Were A Rich Man’ en vele andere beroemde evergreens, gaat over een wereld op de vlucht waarin uiteindelijk de liefde overwint. Een dynamische voorstelling met veel dans en muziek, die entertaint in grootsheid en ontroert in intimiteit. Deze musical toont ons de betekenis van familie in een veranderende wereld waarin wij overeind proberen te blijven met onze tradities

Meer informatie

Zondag 11 maart
FC Groningen - PEC Zwolle

FC_Groningen_veld_260x175.jpg

Wilt u kans maken op 2 toegangskaarten voor de wedstrijd van FC Groningen - PEC Zwolle op zondag 11 maart om 12.30 uur. Houd dan deze pagina goed in de gaten.

Meer informatie volgt.

Donderdag 29 maart
Donar vs New Heroes.com

Donar_v1_260x175.jpg

Heeft u altijd al eens een spectaculaire basketbalwedtrijd van Donar willen bijwonen. Op donderdag 29 maart speelt Donar tegen New Heroes.com in MartiniPlaza.

Meer informatie

Woensdag 4 april
FC Groningen jeugd voetbalclinic

FCGroningen_kind_260x175.jpg

Ben je een echte voetballiefhebber en ook nog eens groot fan van de trots van het noorden. Dan maak jij kans om deel te nemen aan een voetbalclinic op het trainingsveld van FC Groningen.

Meer informatie volgt.

Woensdag 18 april
FC Emmen jeugd voetbalclinic

FCEmmen_clinic_260x175.jpg

Droom jij ervan om profvoetballer te worden? Wil jij training krijgen van een profvoetballer? Op woensdag 18 april organiseert Century Autogroep een jeugdclinic met FC Emmen. 

Meer informatie

Donderdag 19 april
Musical The Full Monty

FullMonty_260x175.jpg 

Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. Wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty!

Meer informatie

2019
Nieuwjaarsconcert Martin Mans

Nieuwjaarsconcert_260x175.jpg

Om het nieuwe jaar mooi in te luiden organiseert Century Autogroep een exclusief nieuwjaarsconcert. Het concert wordt verzorgd door bekende pianist, organist en dirigent Martin Mans en wordt qua zang begeleid door de Urker Mans Formatie.

Meer informatie