Evenementen

pagebanner_evenementen.jpg

Century Autogroep organiseert regelmatig interessante en leuke evenementen voor haar klanten. Zoals kennissessies over uw auto, een bezoek aan een fabriek, een bezoek aan FC Groningen of FC Emmen, het bijwonen van een voorstelling in Martiniplaza of een onthulling van een nieuw model.

Lijkt het u leuk om mee te gaan of mee te doen? Houd deze pagina in de gaten en/of zorg ervoor dat op uw persoonlijke Mijn Century klantensite profiel C staat aangevinkt. Zo blijft u gegarandeerd op de hoogte van de vele evenementen die wij voor u organiseren.

Heeft u vragen over onze evenementen of zelf een leuke suggestie voor een event? Neem contact op met Susanne Heller. Susanne is bereikbaar op telefoonnummer 050  - 853 7109 of per e-mail op s.heller@century.nl.

25 november 2018
Buurman & Buurman l A JE TO!

BuurmanBuurman_260x175.jpg

Buurman en Buurman, wie kent dit dolkomische duo niet. Jaren lang bewezen de kameraden dat een goede buur beter is dan een verre vriend. Wil je kans maken op twee toegangskaarten voor deze theatervoorstelling, meld je dan via onderstaande button aan.

Meer informatie

29 november 2018
Onthulling CUPRA ATECA

Ateca_Cupra.jpg

De CUPRA Ateca is uniek, verfijnd en levert topprestaties. Daarmee is hij de perfecte eerste auto van het performance merk CUPRA. De nieuwe CUPRA Ateca wordt op 29 november om 19.00 uur officiëel onthuld in de showroom aan de Bornholmstraat 27 in Groningen. Welkom!

Meer informatie

3 december 2018 17.00 - 20.00 uur
Showroom première e-Crafter

Preview_e-Crafter.jpg

Ontdek de mogelijkheden van elektrisch rijden en de kansen die dat bied voor jou en je bedrijf tijdens de exclusieve showroom première van de Volkswagen e-Crafter. Meld je aan via onderstaande button.

Meer informatie

6 december 2018
Donar - Landstede

Donar_v1_260x175.jpg

Altijd al een keer een spectaculaire basketbalwedstrijd van Donar willen bijwonen. Houd deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten en wie weet maak jij kans op twee toegangskaarten.  

Meer informatie

16 december 2018
FC Groningen - FC Emmen

FC_Groningen_veld_260x175.jpg

Als mobiliteitspartner van FC Groningen mogen wij onder onze klanten een VIP-pakket voor twee personen verloten. Wilt u kans maken op het VIP-pakket voor de komende thuiswedstrijd? Meld u dan aan.

Meer informatie

2018
Fabrieksrondleiding 

Emden_260x175.jpg

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen. Century Autogroep organiseert regelmatig voor zijn klanten een groepsreis per luxe touringcar naar de fabriek voor een exclusieve rondleiding.

Houd deze pagina en onze nieuwsbrief goed in de gaten voor toekomstige groepsreizen.

 

 

januari 2019
Nieuwjaarsconcert Martin Mans

Nieuwjaarsconcert_260x175.jpg

Om het nieuwe jaar mooi in te luiden organiseert Century Autogroep een exclusief nieuwjaarsconcert. Het concert wordt verzorgd door bekende pianist, organist en dirigent Martin Mans en wordt qua zang begeleid door de Urker Mans Formatie.

Meer informatie

22 januari 2019
Musical The Adams Family

Adams_Family_260x175.jpg

Komend theaterseizoen is de nieuwe bewerking van de Broadway hit-musical The Adams Family de grootst reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast mag u deze macaber humoristische musical niet missen. Wilt u kans maken op 2 toegangskaarten, houd dan onze nieuwsbrief goed in de gaten.

Meer informatie volgt.

24 maart 2019
Musical Kruistocht in Spijkerbroek

Kruistocht_260x175.jpg

Beleef het tijdloze avontuur van Kruistocht in Spijkerbroek als familiemusical. Naar het beroemde boek van Thea Beckman. Ben jij tussen 7 en 13 jaar en wil je kans maken op twee toegangskaarten, houd dan deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten.

Meer informatie volgt.

5 april 2019
De Rockopera - Jesus Christ Superstar

Jesus_Christ_Superstar_260x175.jpg

De wereldberoemde rockopera, Jesus Christ Superstar komt terug in het theater. Wil je kans maken op twee toegangskaarten, houd dan deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten.

Meer informatie volgt.