Evenementen

  • Century Autogroep
pagebanner_evenementen.jpg

Century Autogroep organiseert regelmatig interessante en leuke evenementen voor haar klanten. Zoals kennissessies over uw auto, een bezoek aan een fabriek, een bezoek aan FC Groningen of FC Emmen, het bijwonen van een voorstelling in Martiniplaza of een onthulling van een nieuw model.

Lijkt het u leuk om mee te gaan of mee te doen? Houd deze pagina in de gaten en/of zorg ervoor dat op uw persoonlijke Mijn Century klantensite profiel C staat aangevinkt. Zo blijft u gegarandeerd op de hoogte van de vele evenementen die wij voor u organiseren.

Heeft u vragen over onze evenementen of zelf een leuke suggestie voor een event? Neem contact op met Susanne Heller. Susanne is bereikbaar op telefoonnummer 050  - 853 7109 of per e-mail op s.heller@century.nl.

 

 

2018
Fabrieksrondleiding 

Emden_260x175.jpg

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen. Century Autogroep organiseert regelmatig voor zijn klanten een groepsreis per luxe touringcar naar de fabriek voor een exclusieve rondleiding.

Houd deze pagina en onze nieuwsbrief goed in de gaten voor toekomstige groepsreizen.

 

 

Donderdag 29 maart
Donar vs New Heroes.com

Donar_v1_260x175.jpg

Heeft u altijd al eens een spectaculaire basketbalwedtrijd van Donar willen bijwonen. Op donderdag 29 maart speelt Donar tegen New Heroes.com in MartiniPlaza.

Meer informatie

Woensdag 4 april
FC Groningen jeugd voetbalclinic

FCGroningen_kind_260x175.jpg

Ben jij een echte voetballiefhebber en fan van de trots van het noorden? Meld je dan snel aan voor de voetbalclinic bij FC Groningen.

Meer informatie

Woensdag 18 april
FC Emmen jeugd voetbalclinic

FCEmmen_clinic_260x175.jpg

Droom jij ervan om profvoetballer te worden? Wil jij training krijgen van een profvoetballer? Op woensdag 18 april organiseert Century Autogroep een jeugdclinic met FC Emmen. 

Meer informatie

Donderdag 19 april
Opening Century Campus Groningen

Century_Campus_260x175.jpg

De opening van ons hypermoderne schade-/ombouw-/PDI- en wasstraatcentrum in Groningen nadert zijn voltooiing. Op 19 april gaan we de opening groots vieren. Meld u nu alvast aan voor de feestelijke opening op deze dag. Bent u verhinderd? De dagen erna houden we Open Huis. Ook dan bent u van harte welkom.

Meer informatie

Donderdag 5 juli
Selma Ann Louis

SelmaAnnLouise_260x175.jpg


Maak kans op 2 kaarten voor SELMA ANN LOUIS
, een komische en muzikale voorstelling; inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen.

Meer informatie volgt

2019
Nieuwjaarsconcert Martin Mans

Nieuwjaarsconcert_260x175.jpg

Om het nieuwe jaar mooi in te luiden organiseert Century Autogroep een exclusief nieuwjaarsconcert. Het concert wordt verzorgd door bekende pianist, organist en dirigent Martin Mans en wordt qua zang begeleid door de Urker Mans Formatie.

Meer informatie