Evenementen

pagebanner_evenementen.jpg

Century Autogroep organiseert regelmatig interessante en leuke evenementen voor haar klanten. Zoals kennissessies over uw auto, een bezoek aan een fabriek, een bezoek aan FC Groningen of FC Emmen, het bijwonen van een voorstelling in Martiniplaza of een onthulling van een nieuw model.

Lijkt het u leuk om mee te gaan of mee te doen? Houd deze pagina in de gaten en/of zorg ervoor dat op uw persoonlijke Mijn Century klantensite profiel C staat aangevinkt. Zo blijft u gegarandeerd op de hoogte van de vele evenementen die wij voor u organiseren.

Heeft u vragen over onze evenementen of zelf een leuke suggestie voor een event? Neem contact op met Susanne Heller. Susanne is bereikbaar op telefoonnummer 050  - 853 7109 of per e-mail op s.heller@century.nl.

2019
Fabrieksrondleiding 

Emden_260x175.jpg

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen. Century Autogroep organiseert regelmatig voor zijn klanten een groepsreis per luxe touringcar naar de fabriek voor een exclusieve rondleiding.

Houd deze pagina en onze nieuwsbrief goed in de gaten voor toekomstige groepsreizen.

 

 

2019
Als 'VIP' naar een thuiswedstrijd van FC Groningen

FC_Groningen_veld_260x175.jpg

Als mobiliteitspartner van FC Groningen mogen wij onder onze klanten voor de thuiswedstrijden van FC Gronigen een VIP-pakket voor 2 personen verloten.  Wil je kans maken op het VIP-pakket voor de komende thuiswedstrijd, houdt dan onze nieuwsbrief in de gaten.

Meer informatie

12 mei 2019
De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen

Boomhut_260x175.jpg

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Wil je kans maken op twee toegangskaarten, houd dan deze pagina en onze nieuwsbrief in de gaten.

Meer informatie

26 februari 2020
Nieuwjaarsconcert Martin Mans

Nieuwjaarsconcert_260x175.jpg

Om het nieuwe jaar mooi in te luiden organiseert Century Autogroep een exclusief nieuwjaarsconcert. Het concert wordt verzorgd door bekende pianist, organist en dirigent Martin Mans en wordt qua zang begeleid door de Urker Mans Formatie en op de piano door Hendrik van Veen.

Meer informatie