Brede visual - SKODA 90 jaar edities (16)

Century Deelmobiliteit

Waarom Century Deelmobiliteit?


Century heeft de ambitie om de mobiliteit slimmer en duurzamer te maken, deelmobiliteit verheugt zich de laatste jaren in een toenemende belangstelling en gebruik. Diverse trends en ontwikkelingen lijken ertoe bij te dragen dat deelmobiliteit richting de toekomst steeds belangrijker gaat worden. Delen komt steeds meer "in de mode", vanwege de vele voordelen die het met zich mee brengt. Zo wordt door voertuigen te delen kostbare (parkeer)ruimte beter en duurzamer benut, is er sprake van minder uitstoot en worden mensen bewuster van de manier waarop ze reizen. Voor sommigen betekent de beschikbaarheid van een deelauto zelfs dat het bezit van een tweede of derde voertuig niet meer nodig is. Door deze voordelen heeft het stimuleren van deelauto’s ook veel maatschappelijke impact. Om dit in gang te zetten, slaan Regio Groningen-Assen, provincie Drenthe én Century Autogroep de handen ineen.

Waarom gebruik maken van Century Deelmobiliteit?


Je reserveert makkelijk en snel een Century Deelauto bij jouw in de buurt. Met onze app (die nog in ontwikkeling is) heb je direct de beschikbaarheid inzichtelijk en heb je binnen 1 minuut jouw deelauto gereserveerd. Zo zorg je ervoor dat jouw deelauto er staat wanneer jij deze nodig hebt!

Het Rijk en de Regio gaan samen met Century de uitdaging aan om op 13 locaties nabij de N34 te investeren en hier in totaal 13 elektrische deelauto's te plaatsen. Deze zullen komen te staan op verschillende hubs langs de N34 en de P+R in Haren, maar ook in dorpskernen zoals Zuidlaren en Eelde.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent Century Deelmobiliteit?