De nieuwe generatie stadsauto's

Pagebanner_electric_cars_.png

Compact van buiten, groots en compleet van binnen, 100% elektrisch! Met een grote actieradius en een snelle laadtijd. Oftewel een garantie voor rijplezier en een bijdrage aan een beter milieu. Dat is de nieuwe generatie stadsauto's.

Waarom een elektrische stadsauto?

Gemiddeld legt een inwoner van Nederland 22 kilometer af met de auto voor woon-werk verkeer. Dit houdt in dat men op een volle accu tot 12 dagen van thuis naar het werk kan rijden. Daarnaast profiteert u met een elektrische stadsauto van...

> zuinig en milieubewust

> sneller optrekken

> geen BPM en wegenbelasting

> voor zakelijke rijders: slechts 4% bijtelling*

Keuze uit drie nieuwe 100% elektrische stadsauto's. Reserveer uw productieplaats!

* Op dit moment is de bijtelling voor privégebruik van een nulemmissieauto 4%. In het klimaatakkoord van de regering wordt gesproken over een bijtelling van 8% in 2020. Dit is echter nog niet definitief vastgesteld. De komende maanden vindt overleg met de branche en met belangenorganisaties plaats, waarna later dit jaar behandeling van de wetsvoorstellen plaatsvindt in de Tweede en Eerste Kamer.

** Het genoemde aantal kilometers is de indicatieve maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** De indicatieve laadtijd is 4 uur en 8 minuten voor 80% en geldt voor een wallbox op wisselstroom (7,2 kW). Met een 40 kW-gelijkstroomlader en het Combined Charging System (CSS) duurt opladen tot 80% maar 1 uur.