Coronavirus Maatregelen Update

Het zijn bijzondere tijden, aangezien het coronavirus ons allemaal nog steeds raakt. Ook wij van Century Autogroep nemen dit erg serieus en volgen dus uiteraard de RIVM-richtlijnen op. Wij begrijpen dat dit mogelijk een aantal vragen oproept, daarom proberen wij u gedurende deze tijd zo goed mogelijk te informeren. In dit bericht beantwoorden wij dan ook graag alvast een aantal van uw mogelijke vragen.

Verkoop Nieuwe Auto’s & Occasions

Als u interesse heeft in één van onze (voorraad) modellen dan staan wij, ook in deze periode, graag voor u klaar. Zo zijn onze showrooms voor zakelijke verkoopafspraken gewoon geopend. Voor particuliere verkoop zijn onze showrooms helaas gesloten. Dit vraagt extra creativiteit om u toch de beste dienstverlening te kunnen bieden. Wij zijn online en telefonisch extra goed bereikbaar. Zo kunnen wij door middel van videoberichten of videobellen een auto aan u presenteren. Uiteraard kunnen onze verkopers u ook telefonisch of via de e-mail van extra informatie voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aanvullende informatie, foto’s en video’s van de auto waar u interesse in heeft. Ook kunt u gerust over ons buitenterrein wandelen en contact met ons opnemen wanneer u uw droomauto heeft gespot. Een auto kopen is dus gewoon nog mogelijk!

Heeft u een specifiek model op het oog en wilt u dit model ervaren? Dan is het nu tijdelijk ook mogelijk om een proefrit aan huis aan te vragen. Dit kunt u doen door een proefrit aan te vragen via de daarvoor bestemde knoppen bij één van onze (voorraad) modellen. Eén van onze verkopers neemt dan contact met u op. Tijdens het gesprek met onze verkoper kunt u dan aangeven dat u graag een proefrit aan huis aan wilt vragen. Wij kunnen uiteraard een auto die u wenst in te ruilen gewoon taxeren en afleveringen zullen plaatsvinden aan huis. Tijdens dit soort moment wordt fysiek contact vermeden, worden eventuele transacties contactloos voldaan, dragen alle collega’s een mondkapje & handschoenen en wordt er uiteraard te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Ook zullen wij waar nodig bepaalde delen van de auto afdekken en/of desinfecteren.

Al uw verdere verkoop gerelateerde vragen kunt u:

Per e-mail sturen naar welkom@century.nl.

Per Whatsapp sturen naar 06 – 13 80 77 19.

Telefonisch stellen via 050 – 853 7100.

Service & Onderhoud

Onze werkplaatsen blijven in deze tijd gewoon geopend en uw werkplaatsafspraak kan dus gewoon gemaakt worden/doorgaan. Wij verzekeren u dat we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen hebben genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Met de maatregelen vanuit de overheid gaat onze dienstverlening in aangepaste vorm verder: Fysiek contact wordt vermeden, eventuele transacties worden contactloos voldaan, alle collega’s dragen een mondkapje & handschoenen en uiteraard wordt er te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Ook zullen wij waar nodig bepaalde delen van de auto afdekken en/of desinfecteren, bieden wij op locatie mondkapjes aan die u kunt gebruiken en zijn scheidingsschermen aangebracht waar nodig.

Al uw verdere werkplaats gerelateerde vragen kunt u:

Per e-mail sturen naar planning@century.nl

Per Whatsapp sturen naar 06 – 13 80 77 19.

Telefonisch stellen via 050 – 853 7100.

Overige Business Units

Century Autoverhuur, Century Schadeherstel, de Century Wasstraat, De Onderdelendienst en het Bedrijfswagen Modificatie Centrum blijven ook gewoon geopend! Ook hier zijn alle mogelijke voorzorgsmaatregelen getroffen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen: Fysiek contact wordt vermeden, eventuele transacties worden contactloos voldaan, alle collega’s dragen een mondkapje & handschoenen en uiteraard wordt er te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Ook zullen wij waar nodig bepaalde delen van de auto afdekken en/of desinfecteren, bieden wij op locatie mondkapjes aan die u kunt gebruiken en zijn scheidingsschermen aangebracht waar nodig.

Al uw verdere vragen kunt u:

Per e-mail sturen naar welkom@century.nl.

Per Whatsapp sturen naar 06 – 13 80 77 19.

Telefonisch stellen via 050 – 853 7100.

Als laatste willen wij u vragen om rekening te houden met eventueel gewijzigde openingstijden. Via de onderstaande knop kunt u meteen de openingstijden van onze vestigingen bekijken! Wij hopen dat wij bij deze alvast een aantal mogelijk vragen van u hebben beantwoord! Mochten er toch verdere vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de bovenstaande contactgegevens.

Neem gerust contact met ons op!