Club SEAT

  • Century Autogroep

SEAT-rijders hebben bij ons een streepje voor.

Club SEAT is speciaal bedoeld om alle SEAT fans van Nederland in het zonnetje te zetten. Lid zijn kost u niets en levert u heel veel op.

Bent u SEAT rijder, dan heeft u extra veel voordeel!

Als Club SEAT-member heeft u het hele jaar door volop korting op van alles en nog wat. Op checks bij de dealer, een professionele rijvaardigheidstraining en speciale kortingen bij partners. Op clubseat.nl staan al uw autogegevens overzichtelijk op een rij en krijgt u alerts als het tijd is voor bijvoorbeeld een APK.

Gratis checks: 
U heeft recht op een gratis zomer- en wintercheck (t.w.v. 19,95 per check). Wij kijken dan onder andere naar: verlichting, carrosserie, ruiten, ruitenwissers, remsysteem, rubbers, V-snaren, accu, vloeistoffen, uitlaatsysteem en verwarming.

Korting op rijvaardigheidstraining:
En dan niet zo maar een rijvaardigheidstraining, maar de Club SEAT Driving Course op het Prodrive TrainingCentre in Lelystad. U begint deze dag met een theorieles en vervolgens zijn er in totaal vijf spectaculaire praktijkonderdelen. Normaal gesproken betaalt u hiervoor € 195, maar op de speciale member dagen (2 x per jaar) kunt u deze training voor maar € 99 volgen! Kunt u op één van deze dagen niet, dan kunt u de rest van het jaar gewoon aan de reguliere dagen deelnemen, dan betaalt u € 155 als Club-member.

Partners van Club SEAT
U krijgt altijd korting bij Club SEAT partners: Texaco, Park-line, Center Parcs, SEAT Bank en Prodrive.

  • Texaco: upgrade in de wasstraat ,  dubbele Rocks sparen en bijvoorbeeld een gratis versnapering in de versshop bij een tankbeurt
  • Center Parcs: altijd tot 40% korting in één van de aangesloten parken van Center Parcs
  • Park-line: Goedkoop parkeren met SEAT Parkeren (betaal geen abonnementskosten en 50% korting op je parkeertarief)
  • SEAT Bank: een tankpas of waspas t.w.v. €50 bij het afsluiten van een autoverzekering. En als u een verzekering én financiering afsluit krijgt u maar liefst 0,5% korting op uw rentetarief
  • Prodrive: korting op rijvaardigheidstrainingen 

Aanmelden

Wilt u ook graag deelnemen aan Club SEAT? Schijf u dan hier direct in voor Club SEAT of ga langs bij een van onze SEAT vestigingen.

Geen SEAT rijder?

Rijdt u geen SEAT, maar wilt u wel profiteren van een aantal acties en arrangementen? Dat kan. U kunt zich dan registreren als SEAT fan

Exclusieve arrangementen voor SEAT Events
U krijgt net als SEAT rijders korting of extra privileges op kaarten voor bijvoorbeeld de AutoRAI, UEFA Europa League en concerten (zoals die van DJ Armin van Buuren).

SEAT nieuws 
En we houden u, net als de SEAT rijders, als eerste op de hoogte van al het SEAT nieuws. Dat wil zeggen nieuwe SEAT modellen, face lifts van bestaande SEAT modellen, concept cars, UEFA Europa League, SEAT Events en nog veel meer.