Brede visual (81)

Laat je inspireren tijdens de Century Technician Experience

Ben jij een ervaren autotechnicus en wil je ontdekken hoe de toekomst van jouw vak eruit ziet? Óf ben je geïnteresseerd in het vak autotechnicus en wil je weten hoe een dag van een monteur bij Century er uit ziet? Meld je dan gratis aan voor een avond vol informatie en beleving tijdens de Century Technician Experience. Ontdek alles over de nieuwste technologie van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en VW Bedrijfswagens tijdens de ontdekkingstour van de Technician Experience

Meld je gratis aan voor een avond vol informatie en beleving tijdens de Century Technician Experience.

  • Ontdek alles over de nieuwste technologiën
  • Neem een kijkje in de toekomst van jouw vak
  • Eet een burger en pak een drankje

Ontdek de toekomst van jouw vakgebied

Tijdens de Century Technician Experience krijg je een uitgebreide inkijk in de techniek van vandaag en morgen. Je ontdekt hoe het vak verandert en hoe je je daar als autotechnicus op voor kunt bereiden.

Laat je inspireren tijdens de ontdekkingstour, dwaal rond tussen de nieuwste modellen, ontdek de nieuwste (elektrische) technieken en duik 'onder de motorkap' van jouw favoriete modellen van onze merken. Mis deze unieke mogelijkheid voor een avond vol beleving en inspiratie niet en meld je vandaag nog aan.

Neem je collega's mee. Wij zorgen voor het eten

De Century Technician Experience is een inspirerende avond voor iedereen in het vakgebied en een mooie gelegenheid om een vrijblijvend binnen te kijken bij Century Autogroep. Je kunt natuurlijk alleen komen, maar neem gerust je collega's mee of vrienden met interesse in het vak van autotechnicus en maak er samen een avond uit van.

Zo ziet de avond er uit

Vanaf 18:00 uur kun je binnenlopen, een drankje drinken, een burger pakken en rondkijken in de showroom waar je de nieuwste modellen in detail kunt bekijken. De ontdekkingstour beginnen stipt om 18:50 uur dus zorg ervoor dat je op tijd bent om niets te missen. Kom met een lege maag, want wij zorgen voor een burger.

Locatie: Bornholmstraat 29, 9723 AW, Groningen
Datum: Woensdag 17 juli 2024
Het programma in detail:
18:00 uur   Inloop inclusief Century burger en drankje
18:25 uurWelkomstwoord John Hofmeijer (Financieel directeur Century)
18:30 uurDe toekomst van jouw vak
18:50 uurStart ontdekkingstour
19:00 uurWerkplaats Volkswagen
19:15 uurOntdek de nieuwste modellen van SEAT, Škoda en Volkswagen
19:30 uurBewonder exclusieve auto's waaronder: Lamborghini, Porsche en Audi
19:45 uurSchadeherstel
20:00 uurHapje en een drankje en zet de snelste tijd op de racesimulator.
21:00 uurAfsluiting

Meld je hier aan voor de Century Technician Experience