Onderhoud en banden

Reparatie en onderhoud

Optimaal rijcomfort: daar bent u elke dag van verzekerd indien uw leaseauto altijd de benodigde professionele aandacht krijgt. Afhankelijk van de leasevorm zorgen wij ervoor dat u altijd zorgeloos rijdt. 

Onderhoudsinstructies

Alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto dienen in ieder geval uitgevoerd te worden volgens het meegeleverde instructie- en onderhoudsboekje van de leverancier.

 

Facturatie & declaratie

Meld aan de autodealer dat u een leaseauto rijdt via Century Lease / Volkswagen Pon Financial Services. De factuur voor uitgevoerde werkzaamheden wordt dan naar ons opgestuurd. U heeft er geen omkijken naar. Wel zo gemakkelijk.

Heeft u toch zelf kosten moeten maken voor reparaties of onderhoud? Declareer deze dan eenvoudig via het formulier Onderhoudsdeclaratie.

Vervangend vervoer

Voor uw bedrijf is vervoer noodzakelijk. Dus wanneer een leaseauto vanwege schadeherstel, reparatie of calamiteit niet gebruikt kan worden, heeft u een vervangende auto nodig. Wij bieden u altijd een passende en snelle oplossing voor vervangend vervoer. Via het autoverhuurbedrijf krijgt u vervangende auto. Dat verzorgen we netjes voor u.

Kosten vervangend vervoer

De kosten van een tijdelijke auto zijn afhankelijk van de voorwaarden in het leasecontract. Mochten de kosten niet inbegrepen zijn, dan brengen wij dat achteraf in rekening.

Autobanden

De juiste autobanden dragen bij aan uw veiligheid, rijcomfort én besparing op brandstof. Hoe zit het met zomer- en winterbanden en wanneer zijn winterbanden verplicht in het buitenland? Lees er meer over via onderstaande link

Meer informatie

Afspraak voor onderhoud maken 

Maak voor reparaties en onderhoud (zowel periodiek als ongepland) aan uw leaseauto altijd een afspraak bij een officieel erkende autodealer van het merk van uw auto. Rijdt u een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen? Maak eenvoudig en snel online een afspraak via onderstaande button.

Onderhoud plannen