Efficiënte afhandeling van gepland of ongepland onderhoud.

Hoe vervelend ook, iedere auto heeft gepland en soms helaas ook ongepland onderhoud nodig. Dit kunnen wij niet voor u veranderen. Maar wij kunnen er wel voor zorgen dat u snel en efficiënt wordt geholpen. Dat u zo snel mogelijk uw weg kunt vervolgen.

Express Service

Een storing of een klein defect aan uw auto? Binnen een uur is het verholpen door onze Express Service. Kom gerust langs zonder afspraak: wij helpen u direct. Ook voor het vervangen van een uitlaat of accu. Wel zo efficiënt toch?

Service Dialoog

In een speciaal hiervoor ingerichte ruimte wordt uw auto op de brug geplaatst. Samen met een van onze service specialisten stemt u voorafgaand aan een geplande servicebeurt, in een kort gesprek van 15 tot 20 minuten rondom de auto, de benodigde werkzaamheden af.

Mobiliteitsgarantie in bijna heel Europa

Als u onverhoopt onderweg strandt, dan wordt u weer de weg opgeholpen door de dichtstbijzijnde merkdealer. Uw auto wordt ter plaatse gerepareerd. Indien dit niet binnen 3 uur mogelijk is, dan wordt u de best mogelijke oplossing geboden: alternatief vervoer, vervangende auto (max. 3 dagen) of een hotelovernachting (voor u en uw passagiers).

Vervangend vervoer

Wij laten u niet staan.

Bij onderhoud wilt u uiteraard mobiel blijven. Wij hebben vervangend vervoer beschikbaar. Even van auto wisselen en rijden maar weer! En de tarieven voor een vervangende auto zijn voor u:

  • Tijdens de garantieperiode - GRATIS
  • Bij onderhoud - GRATIS

Bent u overtuigd door onze service afspraken?
Vraag gelijk een offerte aan!