Century Lease - Over Rob Stroeve

Accountmanager Volkswagen Bedrijfswagens

Rob is sinds begin 2015 werkzaam bij Century Autogroep en is begonnen als verkoopadviseur bij Volkswagen. Zo'n anderhalf jaar is Rob nu als accountmanager werkzaam binnen Century Lease en richt hij zich met name op de bedrijfswagens. Hij houdt zich bezig met het kopen en leasen, maar ook met de inrichting van de bedrijfswagens. Zijn werkgebied bestaat voornamelijk uit Emmen, Coevorden en Hoogeveen en bestaat voor het grootste gedeelte uit zakelijke relaties.  

 

Welke auto heb je voor het eerst in je bezit gehad?
Een Peugeot 106 in de kleur groen. Hier heb ik met plezier zo’n twee jaar in gereden. Daarna ben ik al vrij snel overgestapt op een Volkswagen Polo.

Met welk mobiliteitsvraagstuk kan een klant bij jou echt goed terecht?
Ik ben een totale mobiliteitsoplosser voor de klant en vind het belangrijk dat er één aanspreekpunt is die alles tot in de puntjes voor de klant regelt. Denk hierbij aan: kopen, leasen, huren, verzekeren, financieren, bedrijfswagenrichting, onderhoud en schadeherstel. Maar ook wanneer er binnen het wagenpark personenwagens (ook vreemd merk) moeten komen dan zorg ik ervoor dat dit goed geregeld wordt.  

Voor welke trends binnen de lease zie jij kansen?
De opkomst van ‘waterstof’ en elektrische auto's vind ik zeer interessante trends om te volgen, waarbij ik ook van mening ben dat Century Autogroep, met Holthausen en partners, daar een voorloper in is.  

 

Neem contact op met onze specialist