Century Lease - Peter de Jong

Commercieel Directeur

Sinds februari 2019 is Peter werkzaam bij Century Autogroep. Daarvoor heeft hij acht jaar bij importeur Pon gewerkt, waarin er een dagelijkse samenwerking met Century Autogroep was. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aansturen van diverse commerciële disciplines binnen het bedrijf. Denk hierbij aan de verkoop van nieuwe auto's van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens & e-bikes van het merk Kalkhoff. Ook het leasebedrijf, Century Lease, hoort hierbij evenals de afdeling Century Autoverhuur en de marketingafdeling.  

 

Stel, je mag een rondje over een circuit in de bolide van Max Verstappen... welk circuit zou je dan kiezen en waarom?  
Uiteraard het Circuit van Assen. Omdat dat het mooiste circuit van Nederland is, midden in ons rayon ligt en ik als geboren en getogen Assenaar zeker weet dat de Formule 1 naar Assen moet komen!

Voor welke trends binnen de lease zie jij kansen?
Omdat in het algemeen de trend "van bezit naar gebruik" zichtbaar is in zowel de zakelijke als private markt, zitten er zeker nog kansen in het doorontwikkelen van de huidige leaseproducten die we kunnen bieden. Denk hierbij aan meer flexibiliteit in bijvoorbeeld het wisselen van voertuigen wanneer daar, voor een tussenliggende periode, behoefte aan is. Ook is het combineren van de auto en de e-bike iets waar we in de toekomst iets mee zullen gaan doen.

Welke (lease)auto laat jouw hart sneller kloppen?
Binnen ons eigen gamma hebben wij heerlijke auto's: de Golf R en de Audi RS6. Vooral de laatste auto is een adembenemende machine met bovennatuurlijke krachten. Sportieve auto's waar je kippenvel van krijgt als de motor gestart wordt!