Century Lease - Over Mark Bakker

Verkoopadviseur Kalkhoff e-bikes

Sinds juli 2017 is Mark werkzaam bij Century Autogroep. Hij is bij onze vestiging in Assen gestart als stagiaire verkoopadviseur en is vervolgens na anderhalf jaar bij Century Lease terecht gekomen. Op dit moment is Mark verantwoordelijk voor het merk Kalkhoff en houdt hij zich bezig met de verkoop en de lease van deze elektrische fietsen.

 

Met welk mobiliteitsvraagstuk kan een klant bij jou echt goed terecht?
Ik kan ervoor zorgen dat ik de juiste elektrische fiets voor de klant weet te vinden aan de hand van mijn kennis van het merk Kalkhoff.

Stel, je mag een rondje over een circuit in de bolide van Max Verstappen... welk circuit zou je dan kiezen?
Dan zou ik kiezen voor het circuit van Monaco. Ik vind het mooi dat je door de smalle straten rijdt en het gevaar altijd op de loer licht, doordat een klein foutje zo gemaakt is. Ook de ambiance en de omgeving van het circuit trekken mij heel erg aan. Met name het feit dat je met hoge snelheid rijdt over een weg die normaal gebruikt wordt voor het dagelijkse verkeer.

Waar zou je naar toe gaan als je een tour met de auto mocht plannen?
Ik zou een route willen rijden door de Verenigde Staten, waarbij ik begin bij de Oostkust en dan richting de Westkust rijd. Een roadtrip door Afrika staat ook wel hoog op het lijstje. Dan neem ik de Land Rover Defender 110 mee met een camperdak. Deze auto is van alle gemakken voorzien, rijdt fantastisch en ziet er robuust uit. Op elk terrein kun je met deze auto uit de voeten.  

 

Neem contact op met onze specialist