Century Lease - Over Dennis Haveman

Accountmanager Volkswagen Bedrijfswagens

Sinds januari 2019 is Dennis als verkoopadviseur van bedrijfswagens werkzaam bij Century Autogroep bij onze vestiging in Assen. Drie dagen in de week is hij werkzaam als accountmanager binnen Century Lease en houdt hij zich bezig met klantbezoeken, het beheren van de zakelijke relaties, het opmaken van offertes, het afleveren van de auto’s en uitbreiding van de wagenparken.  

 

Welke (lease)auto laat jouw hart sneller kloppen?
Dat is binnen mijn vakgebied de Volkswagen Transporter. De opbouw van de T1 naar het huidige model vind ik gaaf. Daarnaast vind ik dit het mooiste model binnen het segment ‘bedrijfswagens’. De nieuwe Transporter 6.1 zit boordevol gadgets en dat spreekt me erg aan. Binnen de personenauto’s vind ik de Arteon heel aantrekkelijk, vanwege z’n sportiviteit.  

Waar blink jij in uit binnen Century Lease?
Mijn kracht ligt in het feit dat ik enthousiast ben en mensen door mijn positiviteit hierin kan meenemen. Ik ben een goede verbinder tussen de vraag van de klant en mijn advies.

Stel, je mag een rondje over een circuit in de bolide van Max Verstappen... welk circuit zou je dan kiezen?
Ik kies dan voor de Nürburgring in Duitsland. Hier moet je tot de limiet gaan en altijd scherp zijn. Veel mensen zoeken de grens op en kunnen hun auto nauwelijks houden. Dat vind ik heel tof om te zien. In Nederland zou ik kiezen voor het TT circuit in Assen, omdat dit voor mij een thuiswedstrijd is.  

 

Neem contact op met onze specialist