Financial Lease bij Century Autogroep

Slim zakelijk rijden

Mobiliteit is cruciaal voor uw zakelijke succes. Dat begrijpen wij. Daarom bieden we zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen. Met de keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Zo bent u altijd zorgeloos mobiel. 

De basis voor het Financial Leasecontract is de toekomstige inruilwaarde van de auto. Daardoor kan in de financiering een slottermijn worden ingebouwd dat financieren op basis van werkelijke afschrijvingskosten mogelijk maakt. De slottermijn is het bedrag dat aan het einde van de financieringslooptijd nog openstaat en ruim wordt afgedekt door de waarde van de auto op dat moment. Over de slottermijn betaalt u alleen rente en geen aflossing en dat scheelt fors in de maandlasten. Bovendien zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Als ondernemer kunt u mogelijk aanspraak maken op subsidiemogelijkheden (MIA/VAMIL) van de overheid. Kijk voor meer informatie op https://www.rvo.nl/.

De voordelen van Financial Lease

  • Fiscaal aantrekkelijke financiering
  • Lage maandbedragen door hoge restwaarde
  • Transparante, vaste maandlasten
  • Financiering speciaal ontwikkeld voor auto's
  • ​Gemakkelijk en snel geregeld

Interesse? We helpen u graag.

Wilt u meer weten over Financial Lease? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze leaseadviseurs op telefoonnummer 050-8537200 of klik op onderstaande button en vraag direct een offerte aan.