E-bikes leasen bij Century Autogroep

FIETSEN LEASEN HET ZAKELIJKE VOORDEEL

De e-bike als vervoersmiddel voor woon-werkverkeer. Het komt steeds meer voor. Zeker bij mensen die binnen een straal van 15 kilometer van het werk wonen. Uit onderzoek blijkt ook nog eens dat het gebruik van een e-bike, ten opzichte van het gebruik van de auto of openbaar vervoer, vaak tijdwinst oplevert. Daar komt bij dat fietsen past binnen een gezonde levensstijl.

FIETSEN LEASEN VOORDELEN VOOR WERKGEVER?

WERKKOSTENREGELING

Als werkgever kunt u uw werknemers met behulp van de werkkostenregeling heel eenvoudig stimuleren om op de fiets te komen. Zet de werkkostenregeling eenvoudig in voor een Kalkhoff e-bike voor uw werknemers!

1,2% VAN UW TOTALE FISCALE LOON IS VRIJ BESTEEDBAAR VOOR EEN KALKHOFF E-BIKE

Als werkgever mag u maximaal 1,2% van uw totale fiscale loon, de zogenaamde vrije ruimte, besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor uw werknemers. Dus bijvoorbeeld voor een kerstpakket, maar dus ook voor een Kalkhoff e-bike. Over het bedrag dat binnen de vrije ruimte valt, betaalt u geen loonbelasting én bent u niet verplicht om de uitgaven te verantwoorden aan de Belastingdienst.

DUURDERE FIETS?

Geen probleem. In dit geval kunt u ervoor kiezen om uw werknemers het toe te betalen bedrag als eigen bijdrage zelf te laten betalen of u betaalt als werkgever over het bij te betalen bedrag loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%.

RENTELOZE LENING

U kunt uw werknemer voor het toe te betalen bedrag ook een renteloze lening aanbieden. De aanschaf van een Kalkhoff e-bike valt namelijk onder de zogenaamde nihilwaarderingen. De lening kan eventueel door uw werknemer worden terugbetaald middels de onbelaste reiskostenvergoeding waar uw werknemer recht op heeft.

FIETSEN LEASEN VOORDELEN VOOR WERKNEMERS?

Kalkhoff wil iedereen snel en veilig vooruit helpen; naar het werk, in de stad en tijdens een ontspannen fietstocht. Kalkhoff ontwikkelt hiervoor innovatieve technieken.

Fiets met een krachtige versnelling in de ultra-modus met een Kalkhoff Integrale of kies voor de comfortabele Kalkhoff Image. Met de Kalkhoff Endeavour kan uw werknemer zelfs tijdens lange tochten heerlijk ontspannen

DE VOORDELEN VOOR UW WERKNEMERS
  • Uw werknemer heeft de keuze uit diverse Kalkhoff e-bike modellen.
  • Uw werknemer komt met een Kalkhoff e-bike ook in aanmerking voor een onbelaste reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer, ook als hij binnen een straal van tien kilometer van het werk woont.
  • Met de onbelaste kilometervergoeding kan de werknemer een eventuele renteloze lening van de werkgever terugbetalen.
  • Kiest u als werkgever voor een zakelijke lease, dan is alles inclusief; onderhoud, reparatie, banden, verzekering en pechhulp.
  • En tot slot, fietsen is natuurlijk heel gezond voor uw werknemers!