https://amvsekofyo.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/century-nl/03/1440-x-600-kalkhoff-header.png?v=1-0

E-bikes die perfect bij u passen!

Bekijk de hele voorraad
Ontdek de e-bike die perfect bij u past!

Voor alle situaties

Lange fietstochten, elke ochtend op de fiets naar kantoor door de stad, de crèche, supermarkt of naar de sportclub, met de Trekking-, City- en Urban e-bikes van Kalkhoff zit je goed..

Trekkingbike

ALS ENTHOUSIASME IN BEWEGING KOMT

Onze trekking-e-bikes zijn echte multitalenten: ze zijn perfect voor een sportief fitnessrondje, voor lange trektochten, maar ook voor dagelijks gebruik. En ze vallen ook nog eens direct bij iedereen in de smaak. Ambitieus design gecombineerd met een ongelooflijke rijdynamiek.

Citybike

DE BESCHEIDEN HELD

Onze city-e-bikes combineren vele talenten: perfecte ergonomie, eenvoudige bediening en volmaakt rijcomfort - voor korte ritjes én lange tochten.

Urban bikes

NONCHALANT OP PAD IN DE STAD

Urban e-bikes zijn licht, robuust, eenvouding en behoren dankzij doordachte eigenschappen met recht tot de geliefdste e-bike modellen in grote steden.

Speed pedelec

Snel en comfortabel

Razendsnel van A naar B. Het lukt je met de Speed pedelec. Met snelheden tot 45 km/h kom je niet snel meer te laat voor je afspraak.

We zien je graag in ons Kalkhoff Experience Center (Volkswagen showroom)
Bornholmstraat 29 - Groningen

 

Tel.: 050 - 853 72 20 - E-mail: fietsen@century.nl