Kalkhoff fietsen bij Century Autogroep

Wees welkom bij ons Kalkhoff experience center!

Bekijk meteen onze voorraad!

Century Autogroep en Kalkhoff

Autovrije stadscentra, schonere auto’s en deelconcepten. Het zijn een aantal voorbeelden van wat de toekomst ons brengt. Wat nu eigenlijk al actueel is. De vraag naar e-mobiliteit vanuit de zakelijke én particuliere markt wordt steeds groter.

Century loopt als aanbieder van duurzame mobiliteit voorop met een uitgebreide range aan elektrische auto’s en autodeelconcepten. De samenwerking met Kalkhoff sluit hier perfect op aan. Met de verkoop, verhuur en (private) lease van e-bikes van Kalkhoff kunnen wij, naast onze particuliere klanten, ook de zakelijke rijder, bedrijfseigenaar, MKB’er en wagenparkbeheerder nog beter voorzien van perfecte (duurzame) mobiliteit op maat.

Experience center

Een uitgebreid assortiment aan Kalkhoff e-bikes staat in ons Kalkhoff experience center in de Volkswagen showroom op de mobilteitscampus aan de Bornholmstraat in Groningen. Hier kan men, samen met onze productspecialist, e-bikes bekijken, samenstellen en nog veel belangrijker… zelf ervaren. Voor ieder budget is er een e-bike op voorraad. De e-bikes zijn bij ons te koop, te huur of te (private) leasen. Al dan niet in combinatie met een auto

Neem contact op