Centuryburger by Teuben

TT-bezoekers_bij_de_snackvan_op_het_TT-circuit_1.jpg

Wat ooit begon als een 1 april grap is nu werkelijkheid geworden... de Centuryburger by Teuben

Century Autogroep heeft in samenwerking met Catering Teuben uit Eext een eigen hamburger, de Centuryburger, gelanceerd. Het vlees voor de 100% rundvleesburger komt van regionale veehouderijen. Daarnaast is er een speciaal hamburgerbroodje ontwikkeld. De Centuryburger wordt vanuit een snackvan, bestaande uit twee aan elkaar gelaste Volkswagen Transporter bussen, verkocht op autogerelateerde festivals en evenementen in Groningen en Drenthe. De snackvan was voor het eerst te vinden op het TT-circuit in Assen tijdens TT 2016.

Cateringbedijf Teuben is al jaren cateraar op diverse auto- en motorsportevenementen, waaronder op het TT-circuit in Assen. Zij hebben kennis van de markt en veel ervaring met de verkoop van snacks op locatie. De TT in Assen was dan ook een logische keuze als eerste evenement waar de scnackvan aanwezig was. De reacties op zowel de burger als de unieke snackvan waren zeer positief. De Centuryburger snackvan wordt ingezet op tal van auto- en motorsportevenementen. Daarnaast kunnen klanten van beide bedrijven de snackvan ook reserveren voor eigen evenementen.

Snackvan reserveren voor uw evenement of festival?

Interesse om de snackvan inclusief Centuryburgers te huren voor een evenement of festival? Vraag een vrijblijvende prijsofferte op bij Catering Teuben. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen of door te bellen met:

Catering Teuben
Wim Oldenhuizing
T 06 - 22 24 92 35