Beks for Vets bedrijfswageninrichting

De veterinaire praktijkauto, Beks-for-Vets ontwikkelt ladesystemen geheel gericht op het gebruiksgemak van dierenartsen.

Bij het behandelen van dieren in hun vertrouwde omgeving (thuis of op stal) bent u als dierenarts erg gebaat bij een voertuig dat volledig is ingericht als mobiele dierenkliniek / autoapotheek. Als specialist op het gebied van bedrijfswageninrichtingen leveren wij ook maatwerk voor dierenartsen, veeartsen, de hoefsmid en overige dierenspecialisten.

Het Beks-for-Vets ladesysteem zorgt voor een efficiënte inrichting, die opbergen een stuk gemakkelijker, overzichtelijker en hygiënischer maakt. Het ladesysteem wordt modulair opgebouwd vanaf de vloer met drie breedtes, vier hoogtes en tien dieptes die eindeloos te combineren zijn. Afhankelijk van de afmetingen van uw voertuig, uw budget en uw wensen bepaalt u uw inrichting. Van een auto-apotheek in een personenwagen tot een compleet ladesysteem in een grotere praktijkbus.

Voordelen ladesysteem:
• Optimaal overzicht en inhoud altijd toegankelijk
• Vlakke laadvloer waarop u eenvoudig grote objecten kunt vervoeren
• Ergonomisch en optimaal gebruik van de laadruimte
• Lager zwaartepunt en goede gewichtsverdeling
• Veilig voor u en uw materialen
• Lichtgewicht, efficiënt en duurzaam

Beks bedrijfswageninrichting voor dierenartsen bij u in de buurt

Of uw bedrijf nu bijvoorbeeld in Assen, Delfzijl, Coevorden, Emmen, Groningen, Hoogeveen, Meppel, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam of Winschoten gevestigd is, BMC is specialist in Beks bedrijfswageninrichtingen voor dierenartsen in Groningen én Drenthe. U bent van harte welkom op onze vestiging in Sappemeer. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Geen probleem. Onze verkopers bezoeken u graag met een volledig ingerichte bedrijfswagen om te laten zien welke mogelijkheden er zijn.

Neem contact op

Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch via 050 853 7401 of via onderstaand contactformulier.

Vraag over bedrijfswageninrichting